Jom Ikut Saya

13 September, 2013

Aidil...Genap 3 Tahun..Hepi besday cayang...

ASSALAM

Salam di Penghulu Segala Hari..
Moga memberi keberkatan untuk kita semua khususnya untuk anak lelaki tunggal saya ni...
MUHAMMAD AIDIL MUHSIN BIN SULAIMAN
yang genap usianya 3 tahun hari ini....



Untuk AIDIL...Ibu..Ayah..& Kakak doakan..
Moga jadi anak yang soleh....Diberi kesihatan berpanjangan...Dilindungi walau dimana aidil berada...Diberi kejayaan dalam pelajaran & kehidupan untuk agama,bangsa & negara dunia hingga akhirat...AMIN


BE A GOOD BOY OK SAYANG...AIDIL BUDAK BAIK KAN???
 



6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Happy birthday Aidil sayang..
Dah nak jadi abang kan:)

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- tq3 kak.. lama sy tak komen blog akak & yg lain2...jgn marah ye kak...silent reader jer...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

happy birthday aidil moga panjang umur murah rezeki n jadi anak yang soleh yer...

Qhaifa Nur berkata...

hepi besday Aidil...
moga jadi anak yang soleh..
ensem dia..

Ain Noraini berkata...

semoga jadi anak yg soleh...

hazlina azmi berkata...

happy besday aidil..jd anak yg baik ye


blogwalking,jemputlah ke blog saya dan bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...