Jom Ikut Saya

27 Disember, 2013

12 DISEMBER....SELAMAT ULANGTAHUN BUAT SUAMIKU SAYANG..

ASSALAM

SALAM DIPENGHULU SEGALA HARI
Harini adalah JUMAAT terakhir dalam tahun 2013 moga kita semua diizinkan untuk bertemu dgn JUMAAT seterusnya...

OK stop dulu citer pasal jannah ...harini..sy nak kongsi cerita pasal besday cik hb sy 12 disember lepas...kebetulan tarikh tu sy baru je 11 hari habis berpantang..disebabkan 44 hari telah memanjakan diri..so haritu sy keje lebih sikit..buatkan kek..puding & mee kari sempena besday cik hb sy tu..tapi sambut anak beranak jek..kebetulan hari hujan so tidaklah kemana2....petang tu sebelum cik hb balik keje..kami semua dah ready utk majlis yg kecik ni...so jom tgok...gambo2 yg disnap..



KEK COKLAT
Lamanya tak makan kek coklat...lg pun kek inilah yg paling senang utk sy buat...ye lah ada babykan..ini pun buat time jannah tido..trus rushing buat...dah lama x mendeko kek..agak comot kek sy kali ni..
OK..MENU
Puding...Kek...Meehoon Kari Sempoi
Sebenarnya mee kari tu tak cukup bahan2nya...apa yg ada jer...tapi alhamdulillah sy dpt bagi jiran sebelah & mak...
OK Lepas doa2..jom potong kek!!!


OK lah dgn ibu mestilah ada jugak...mula2 berdua..
Jap lagi org tu nak jugakkk...enterprem...
OK..sesi suap ni..anak dara 2 org tu yg suruh...suaplah ayah ibu katanya..ok layannzzzz..tgoklah aidil tu..


OK lah..itu jer sambutan besday cikhb sy..very simple...tapi anak2 suke..walaupun x kemana2..berkali2 sy terangkan..ibu tak sihat...tak boleh keluar rumah..adik jannah kecik lagi..mcm2lah... in syaa allah bila semua dah kembali normal kita semua akan jalan2..ok sayang...harap2 diaorg faham...(berpantang time cuti sekolah nak buat camne).

Untuk cik hb...
Selamat Ulang tahun ke..32..moga dipermudahkan segala urusan dunia & akhirat. Kami semua sayang abang/ayah...



2 ulasan:

mama berkata...

`hepi belated bezday` buat en.somi syarifah..semuga berbahagia selama2nya..amin..

Bbwana adienia berkata...

hai, salam perkenalan dr SRC..

saya singgah sini dan follow.sudi la singgah dan follow blog saya di http://www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq..

apapun, kek nampak cantik walaupun simple..kek coklat memang sedap kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...