Jom Ikut Saya

21 Februari, 2014

BESDAY QAYYAH...

ASSALAM

SALAM PENGHULU SEGALA HARI

Apa khabar semua..alhamdulillah bersua lagi kita..
ok just nak citer pasal besday anak sedara saya ahad lepas...
umminya buat simple2 jek....family jek..tu pun kaum bapa xde coz ada majlis disurau..so ibu2 je lah..jom tgok
antara hidangan..very simple tuk budak2..lagipun malam x payah dish yg berat2...
kek barbie..permintaan besday gil...
bake macaroni by adik sy nasuha
fried chicken & nugget
fries..marble kek
ok besday gil dah ready..
senyummmmm

punyalah susah nak suh budak2 kecik ni berposing..
ok..kazen yg over...
Senyummmm...tapi mata ke lain.
inilah dia besday gil tu
Sharifah Hasif Ruqayyah Al-Habsyee binti Syed Abdul Haadi
haa amik ko pjgnya nama..pastu ummi & walid dia pening kepale..
camne nak skolah nnti...
Utk Qayyah Maklong ucapkan hepi besday..be a good gil ok...
hadiah nanti maklong belikan...maklong masih mencari brg2 yg ada gambo barbie masih tak jumpa laaaaa...so lambat sikit ehhh..hehehe
OK..BEST KAZEN FOREVER...
Aidil baik dgn qayyah..
kalau main2 mesti bahasakan diri dia ABANG (nenek dia yg ajar)
beza umur setahun jek..
pestime sy dgr..ketawe telinga sy mendengarnya..
masa ni..ktorg tak suruh pun aidil gambo mcm tu..
tetibe jek dia dtg trus peluk qayyah & potong kek sesame..
tgoklah semua mata kelain...

OKLAH ...JUMPA LAGI

INSYA ALLAH



Nota: AIDIL!!!!..dah beso xleh sesuke hati peluk tau...ingat pesan ibu ni...




1 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

salam..

cantiknya kek bday..paling best sedap2 makanan tu dan budak2 yang paling hepi bila celebrate bday ni kan..hihi..happy bday to bday girl..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...