Jom Ikut Saya

06 Februari, 2013

ANGAH D & C....memang BESTTT..

ASSALAM

Seperti yang tercatat di NOTA N3 INI...
maka pergilah kami sefamily ke 
ANGAH D&C sekali lagi...
pelawa mak tapi disebabkan adik sy nasuha tak sihat so mak kata tapaukan je lah...mula2 nak pegi yg kat UDA tapi sampai jek tutup la pulak..so ktorg gi yang kat TMN MUNSYI tu..cawangan barunya..alhamdulillah bukak..org pon lom ramai..tapi bila hari makin malam..ofkoslah ramai ye tak??..org2 kitakan suke makan malam2..hehehe...ok jom cuci mato..
 Kami pilih meja dalam restoran..NO.12
MENU..
OK ape kami order..
FISH & CHIP
Sos sy mintak asingkan coz utk aleya & amirah
GRILLED BEEF STEAK
untuk cik hb..sedappp..lembut jek dagingnya
GRILLED CHICKEN CHOP
untuk saya..pun sedapppp sgt...
DEEP FRIED CHICKEN CHOP
untuk aidil...sedap jugek..crispy..
BANDUNG...SIRAP..BARLI..MILO..dannn yg spesel
D&C BANDUNG FLOAT
mmg terbaik..bandung hijo mengikut tema restoran
air ni sentiasa ditangan aidil..ktorg dapat rasa sikit2 jek..

OK..apa komen aleya & amirah...ofkoslah..nanti pegi lagi ye bu....harap diaorg puashati..tapi mmg pun tgok diaorg nak habiskan fish & chip tu pun termengah2..dan kos keseluruhan termasuk bungkus 2 set adalah RM50 lebih (tak ingat lebih brape tapi tak sampai 60 la)...murah kan??..ok pada yg dok JB tu leh la try kat ANGAH D&C ni ye..tapi menunya semua western tau..& yg paling best AIR HIJO tu serta servisnya mmg cepat..takdenye nak nunggu lame..don wori...
JUMPA LAGI

IN SYAA ALLAH




4 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

bandung float macam best saja SN...
kalau anak2 inilah menu yang suka mereka order...

intanfirdaus247 berkata...

sedapnya....yum yum...kat jb ke jauh la dr kak intan

Kakzakie berkata...

Taman Munsyi pun ada ye.. lain kali kalau pergi call kakak hihi..

mamawana berkata...

Assalam,

Makanan mewah mabelesss tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...