Jom Ikut Saya

07 Mei, 2012

Bertambah lagi hari ini...alhamdulillah..

ASSALAM


Hari ini mood happy...
takmo marah2..sedey2...kalau boleh nak hepi jer..

Syukur alhamdulillah...
Sekali lagi ALLAH lanjutkan usia saya untuk mengabdikan diri kepadaNYA..
Semoga saya terus diberi hidayah untuk terus melaksanakan segala yang diperintah olehNYA
Semoga saya dapat berbakti kepada Mak..Suami..Anak2..dan seluruh ahli keluarga serta sahabat handai.
Semoga saya diberi kesihatan yang baik agar dapat melakukan segala yang telah dirancang olehNYA.
Semoga dikuatkan Iman saya..dimurahkan rezeki saya..dan diberkati segala apa yang telah & akan saya lakukan.
AMIN..AMIN...AMIN...YA RABBAL A'LAMIN 

(gambar pakcik google jer)

Amboi banyaknya nombor...
kalau exam ni confirm nombor corot..
hikhikhik...

Nota: Hari ini aleya mula exam sekolah agama..
"Ya Allah kau permudahkanlah anakku untuk menjawab semua soalan nanti..hanya padamu ku berserah selain dari usahanya sendiri.AMIN"


12 ulasan:

Kakzakie berkata...

Selamat ulangtahun kelahiran SN. Doa kakak mengiringi moga segalanya sentiasa dlm rahmat dah hidayah Allah selagi hayat dikandung badan...

Ada potong kek ke? Jgn lupa kakak tau:)

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKZAKIE- TQVM kak..mudah2han diperkenan...tak sedar kak dah rasa cam tua la pulak bila tgok angka dah bertambah....rasa mcm dah terleka masa yg lepas2...
apa2 pun tq ye kak..

Zefa NorAsmara berkata...

Sebaya kita rupanya.. :D

Selamat hari lahir. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dilimpahi kebahagiaan berpanjangan. Amin..

zana-norzana berkata...

Selamat hari lahir.......

Sharifah Nadzarah berkata...

zefa norasmara- tq3...
taksangka ada yg sebaya...

Sharifah Nadzarah berkata...

zana norzana- tq3..

kakcik berkata...

Sama tarikh lahir dengan anak kakcik yang ke3. Didoakan semoga dianugerahkanNya dengan usia yang bermanfaat, rezeki yang berkat, tubuh badan yang sihat dan mudah melakukan amal ibadat. :)

miloais milo berkata...

happy birthday my fren....

mala berkata...

happy 34th birthday!

Sharifah Nadzarah berkata...

kakcik- tq3..kakcik
sudi juga kakcik meluangkan masa ke blog sy ni...
tima kasih tak terhingga...
sama2lah kita berdoa semoga kita semua didlm rahmatnya..
hepi besday juga utk anak kakcik...
semoga selamat & bahagia dunia hingga akhirat...

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- tq3..my frezzz..
muaahhh!!!hehehe

Sharifah Nadzarah berkata...

mala- tq3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...