Jom Ikut Saya

14 Jun, 2013

Edisi meratah seafood...

ASSALAM

Hai apa khabar semua..
sori ekks..kite tenggelam timbul..
mesti nyampah kan???...heee
kite skrg ni mcm kureng sket mood nak update n3..
nape tak taulah..
rindu mmg rindu..tapi tulah..pembawak budak kottt...
apepun sementara ada mood ni jom layan menu edisi seafood sy ni...
bukan mengidam tapi lebih kepada tgok mcm segar jer semua tu..so beli & masak..
tapi bila makan benda2 mcm ni susah sket nak makan nasik..lebih2 lagi ketam tu..nasik tak terusik asyik dok kejekan dia jek...hehehe..u all mcmane?


 KUPANG TUMIS BERLADA
 KEPAH 
(SAMA JEK STAIL MASAK DGN KUPANG)
 KETAM MASAK LEMAK
KETAM BLACK PEPPER



OK LAH JUMPA LAGI

IN SYAA ALLAH






5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Dalam pada mabuk kalau masih ada selera ok lagi SN. Harap-harap sihat itu aje yg kakak doa.

Qashmere berkata...

Ya Allah..menggodanya gambar2 ni....Nakkkkkkkk sikit

Qhaifa Nur berkata...

ketam semalam dah makan...
tengok kupang tuh aduh hai sedapnya..

Ann Ishak berkata...

amboi kak, kemain lagi banyak jenisnya...memang nampak fresh lagi seafood tu semua.

NM02 berkata...

wooo....... terbaek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...