Jom Ikut Saya

16 Mac, 2012

NASI LEMAK..& beribu kemaafan...

ASSALAMMUALAIKUM...

Apa khabar semua rakan2..
mana yg selalu singgah kesini..
beribu kemaafan sy pinta...
bukan sengaja utk menyepikan diri..
lantaran kesibukan sy jadi kurang fokus utk 
mengarang ayat2 cinta di dlm blog ini...
ditambah lagi dgn keadaan kesihatan anak2 yg tidak menentu kerana bermulanya cuti persekolahan anak2 sy pun terus demam..
ketiga2nya sekali demam..ya allah..dugaan buat sy..
tapi syukur kerana berlaku ketika musim cuti & sy pun 
mengambil kesempatan utk bercuti (bergilir2 dgn cik hb) 
menjaga anak2 sekurang2nya dapatlah 
sy habiskan masa cuti mereka bersama2 walaupun hanya dirumah...
maafkan ibu ye anak2ku kerana tak kemana2 pun cuti kali ni...
kerana semua tak sihat..
insyaallah klu diberi kesempatan..
di murahkan rezeki kita jalan2 lain kali ye..

OKlah..mari tgok masakan pulak..
dah lama tak tayang masakan rasanya...
NASI LEMAK..
ni sy masak dah lama dah..cuma tak n3 jer..
dok menunggu kat draf je utk di edit...
alhamdulillah hari ni sy kuatkan semangat utk menaip ayat2 cinta sy disini...
 NASI LEMAK TUMIS
NASI..
sy guna beras faiza jer..
SAMBAL TUMIS
IKAN GORENG
Ada juga telur..timun..ikan bilis...
Jemput makan...

Jika di izinkan kita berjumpa lagi
insyaallah..

9 ulasan:

Anna Qawina berkata...

sedap[nya nasi lemak..
moga semua sihat..

atuk berkata...

Assalamualaikum Sharifah

moga anak2 dah sembuh sediakala


minum pagi tadi pekena roti canai

munna berkata...

sedapnya nasi lemak....munna pun satu fa,ily tak sihat di serang selsema dan batuk2

miloais milo berkata...

ya Allah... kelaparan iols di buatnya....

miloais milo berkata...

lupa le plak.... tengok gambo makanan sampai kelaparan lah ni...
hik hik hik

how is your kids??? moga dah sembuh lah ye...
sekolah hanya few more days aje lagi ni nak start balik...

Sharifah Nadzarah berkata...

anna qawina- nasi lemak biasa jer anna..tq anna...
anak kita yg sulong lom sembuh lagi..lah..hari ni jer dah byk kali muntah2..doa2kan yer..

Sharifah Nadzarah berkata...

atuk- waslm..tq atuk..
anak2 sy yg sulong lom sembuh..
yg 2 org lagi tu alhamdulillah dah ok..

Sharifah Nadzarah berkata...

munna- sesekali munna nak makan nasi lemak..kita jarang buat..
ye lah munna skrg mudah kene demam..
tq ye

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- tq2..masakan biasa jer..
anak2 kita ada sorang lagi lom baik..tulah kita pun dok risau ni skolah dah nak bukak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...