Jom Ikut Saya

24 Februari, 2012

Terima Kasih Kawan...

ASSALAM

SALAM DI PAGI JUMAAT YANG MULIA INI
DIDOAKAN SEMOGA RAKAN2 SEMUA SIHAT SEJAHTERA HENDAKNYA

Alhamdulillah..dgn rasa syukur dan bertuahnya sy ingin berkongsi..semalam sy mendapat cenderahati dari seorang rakan di alam maya...iaitu LIZAHANUM dari SWEET LIZAHANUM kepada liza Terima kasih dari sy & keluarga atas buku tersebut...semoga dgn pemberian ini liza sekeluarga dimurahkan rezeki & diberkati dunia akhirat..amin..amin..amin..
insyaallah kami akan manfaatkan segala ilmu yg terkandung didalamnya...
juga kepada rakan2 yang lain..
insyaallah jika sy ada kelapangan akan sy kongsikan isi kandung buku tersebut.



TQVM LIZA

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

nad--
kamu mmg sangat baik hati, sebab tu kawan2 suka..
tahniah kawan

PS: nak jumpa ayu tak ahad nanti?? jom.. ke senai, blogger 4-5 orang dh kompom nak pi

Sharifah Nadzarah berkata...

ayu- ye ker..!!!! kat mane CR ker?
sape yg dtg lagi...
kita kene tgok cik hb dulu..takut dia ada hal lain pulak..ape2 kita call nnti.

Kakzakie berkata...

Ala... tak payah pergi dgn en abang SN pergi sendiri je... sampai nanti ramai yg tolong jaga Aidi don't worry...

eh... kakak lupa nak komen N3 ini. Tahniah dapat cnderahati yg tak akan habis ilmunya utk digunapakai...

Lizahanum berkata...

assalammualaikum....nadz

alhamdulillah dah selamat sampai ke tangan nadz...terima kasih atas n3 ini...semoga persahabatan di alam maya ini berpanjangan....kalo ada gather2,jgn lupa inform yer sebab liza sekarang dah berada kat johor...dah dekat...hehehe

mama aini berkata...

tahniah sharifah ..beruntung ada kawan blogger yg pemurah kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...