Jom Ikut Saya

09 Januari, 2013

W..W..part 32 - BANTAL PANAS / HOT PILLOW / TUNGKU PANAS /

ASSALAM..

BERTEMU KEMBALI

SY BARU BELI BANTAL NI LAST MONTH..
SILA BAGI KOMEN JIKA BANTAL INI ADA KEBAIKAN ATAU KEBURUKAN.
TERIMA KASIH JUMPA LAGI.




17 ulasan:

4feet8 berkata...

jgn cas melebihi masa. sebab ada kes yg pernah terjadi last year..sy tak ingat tapi ada terbaca dlm suratkhabar.

Sharifah Nadzarah berkata...

4feet8- ok..tq dik atas info..

bujal X berkata...

pernah pakai sekali~tak selesa sebab berat~~

Kakzakie berkata...

Rumah kakak ada satu tapi bunga-bunga luar dia. Beli 2 tahun dulu sebab yasmien kalau period sakit perut tungku guna ni tapi dah lama tak guna.. Nampak ni nak guna baliklah...

suri solehah berkata...

guna jugak dalam pantang hari tu..setakat duk guna ok je..kebaikannya,,,senang tak macam tungku biasa hehe

NM02 berkata...

kita pun ada, tapi pakai sekali je. hahaha

L berkata...

xpenah pakai lagi.. hehe

Sharifah Nadzarah berkata...

Bujal X- Kamu sama mcm cik hb sy..tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- hehe ye ke kak..kita pon br bunga2 jugak yg biru tu sarung dia kak...ok pasni guna balik ye..tq kak

Sharifah Nadzarah berkata...

suri solehah- rasanya klu guna ikut cara yg betul xde mslh kot....sy blom ni bertungku guna batu..punyelah berat..hehehe

Sharifah Nadzarah berkata...

NM02- ngee...sy pun setakat beli baru guna 2 kali jek...huhuhu

Sharifah Nadzarah berkata...

L- hehehe dah beli lom???..

atuk berkata...

Assalamualaikum Sharifah

saya pernah tenguk kat MAHA tu hari

Qhaifa Nur berkata...

tak adalah benda ni...
komen dari rakan-rakan ok saja....

lizz berkata...

tak pernah guna lagi...tapi ader gak member opis yang beli..

❤Kamsiah❤ berkata...

salam kenal & akak follow sini...

mama sara nur berkata...

tak tahu apa keburukannya tp ayah akak pun ada ni selalu tuam di kakinya yg sakit akibat gout

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...