Jom Ikut Saya

25 Januari, 2013

SALAM MAULIDUR RASUL...

ASSALAM

SALAM MAULIDUR RASUL DARI SWEET MEMORIES UNTUK SEMUA RAKAN2.



Semalam sy bercuti..(PH)..so tiada kemana2 hanya dirumah..sambil tonton tv sempena maulidur rasul..pagi2 dah berselawat..alhamdulillah..sedap telinga mendengar..ok..kesempatan bersama family pagi2 sy dah masak..jadi boleh relax cepat..ok jom tgok apa sy buat..
 NASI LEMAK
 Jemput makan..
permintaan cikhb..lama dah tak makan katanya..
snap dlm loyang jer..

OK..ada lagi sy masak untuk malam hanya ikan masak kicap utk anak2..tapi tak snap..sejak akhir2 ni...sy tak sempat nak snap2 gambar masakan..nntilah bila keadaan kembali normal In syaa Allah sy snap semula...

JUMPA LAGI




5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Selawat dan salam ke atas junjungan kita Nabi Muhammad s.a.w

Qashmere berkata...

Salam Maulidur Rasul..Nasi lemak ke tu..

Knor berkata...

Selawat dan salam ke atas junjungan kita Nabi Muhammad s.a.w

nasi lemak ada ikan sekali ye..nampak lain..enak tu..:)

Qhaifa Nur berkata...

alunan selawat mendekatkan diri kita pada kekasih ALLAH ini...

alin berkata...

singgah dari Lulu-Pages :)

http://alindanblog.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...