Jom Ikut Saya

03 Jun, 2016

APAM MEKAR...mesti cuba

ASSALAM

SALAM JUMAAT SEMUA..
LEWAT PULAK HARINI..SORI YE KITE BYK KEJE..MAKLUMLAH NAK CUTI PANJANG NI..HEHEHE..NI PUN SKIP JAP..KEPALA DAH BLURR DOK NGADAP KEJE..MOH LE KITA NGADAP BLOG PLAK..HILANG KAN STRESS JAP..

OK HARINI SY NAK SYER RESEPI KUIH PLAK..NANTI  BOLEHLA U ALLS BUAT JUADAH BERBUKA..TAK BERAPA HARI JEK NAK PUASAKAN...JOM TGOK..

 APAM MEKAR!!!
Asalnya anak2 yang mintak buatkan..so sy pun cariklah resepi yg sesuai.. alhamdulillah kejadiannya sungguh membanggakan hahaha puji sendiri.. kalau tak caya try buat mesti bangga dgn diri sendiri..

 Ini semua keje anak2 dara sy..diaorg yg sebok nak isi dlm papercup..sy ajar dulu cmne selebihnya diaorg yg isi..tgoklah bercampur2 warnanya..tapi bila dah siap cantik pulak..

 tgoklah syantik tak saya..hehehe

Inilah resepinya..sy amik dari group MAHN kat fb.. mcm2 resepi boleh dpt kat situ..so tqlah empunya resepi..mmg mabeles resepi awak ni..sy mohon panjang2kan di blog sy plak ye..(kot2lah dia terbacakan).
U alls jgn lupa buat ye..

OKLAH JUMPA LAGI 


INSYA ALLAH

 


2 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

Mmg mekar SN...
teringin juga nk buat

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...