Jom Ikut Saya

04 April, 2012

Mahabbah IKIM FM...

ASSALAM

OK..tak nak celoteh pjg2..terus ke tajuk n3...
Mesti ramai warga JB yang dah tahu atau pun pergi ke 
MAHABBAH IKIM FM last week...
sy pun berkesempatan pergi juga..
lagipun aleya ada masuk pertandingan mewarna
jom tgok gambar yg sempat sy ambil...tapi
gambar2 gerai2 jualannya sy tak dapat nak snap lah..
maklumlah nak handle hero sorang tu..dgn cuaca yg panas lagi..
sy hanya dapat snap ketika acara mewarna & maskot boboiboy tu jer...
lepas daftar terus ambil tempat duduk..masa sampai mmg dah ramai..
nasib baik dapat duduk tepi..so senangla sy nak amik gambo..
sebelum acara mewarna bermula..
maskot boboiboy tu keluar bagi semangat kat kanak2 la konon2nya..
Dah mula...
aleya sibuk mengala..sy sibuk snap maskot..


AIDIL..dengan mata bengkaknya..maklumler pagi..
masa ni dia dah x dok diam..
Ramai betul yg masuk..ini kat bawah pentas..
atas pentas pun penuh..
Dah siap...inilah yg aleya warnakan..
tapi x menang pun..
pada sy dah cantik tapi ada yg lagi cantik..kkikiki
Bila dah habis tu..
masa pengumuman maskot boboiboy keluar lagi..
saje ambik gambo maskot ni byk2..anak2 suka..

Disebabkan tak menang apa2..sy pun ambil keputusan tuk balik je..lagipun cuaca dah terik dah..tapi sebelum balik ada SWEET MEMORIES ..iaitu sy bertemu blogger KAKZAKIE...dah lama memendam hasrat utk berjumpa..tapi tidak kesampain..akhirnya kami bermahabbah di ikim fm haritu...sgt2 sweet pertemuan itu walaupun singkat coz sy dah nak balik..kakzakie pulak nak ronda2 lagi..cuma sy terkilan tak dapat nak snap gambo utk kenang2an..harap2 lenkali jumpa lagi....kepada kakzakie TQVM atas pertemuan itu...harap kita akan berjumpa lagi ye kak.. boleh bual pjg2..makan2..hehehe..oklah pada rakan2 kakzakie dah buat n3 mahabbah ini awal2 lagi sy jer yg terlambat...klu nak tgok n3 kakzakie klik2lah kat sini
OK jumpa lagi...




3 ulasan:

sisdee berkata...

bestnya dpt jmpa kakzakie .. i datang malam so tak dpt le jmpa sape2 hehehehe..mmg kebetulan hari tu panas ya amat kan..

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Nadz

Seronoknya! berpesta rupanya dia dgn Ikim FM..lagi dapat berjumpa dgn kalau blogger...

mama aini berkata...

ehem bestnya ank2 sharifah dpt join aktiviti ikim fm & dpt jumpa blogger kakzakie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...