Jom Ikut Saya

09 Oktober, 2012

AKHIRNYA MASALAH DIATASI...WELCOME BACK TO SWEET MEMORIES!!

ASSALAM..


Kepada semua rakan2 yang berkunjung
ribuan kemaafan dipohon diatas kecelaruan sy dalam berblog sejak akhir2 ini...
mungkin sy tidak nyatakan secara terperinci mengapa sy tidak mengupdate blog agak lama..
untuk pengetahuan rakan ianya disebabkan oleh kuota yg diberikan utk upload gambar telah penuh..disebabkan sy ni agak rabun2 IT tapi verangan nak ada blog pastu tak reti..terus sy takde mood nak berblog lagi hinggalah sy dapat semangat dari rakan kita..jugak kakak bagi sy..iaitu KAKZAKIE..beliaulah yg telah bagi semangat utk sy teruskan berblog..TQVM kakzakie..so setelah hampir 4 bulan sy menyepi sy telah buat keputusan untuk buat satu lagi blog baru...sy anggap mmg takde jln penyelesaian selain dari delete gambar2 lama atau beli kouta tapi sy syg nak delete gambar...& juga sygkan duit + kedekut nak beli kouta yg besar hahahaha....dah jadi lumrah semua nak free kalau boleh..maka dipendekkan citer yg dah pjg ni..sy buat blog atas nama sweet memories 2...tapikan..tapikan...hari ini..dgn tak disengajakan masa tengah BW..sy telah terjumpa TUTORIAL camne nak sambung kalau kuota gambar blog kita dah penuh..pehhh!!!!..rasa cam nak lempang jer muke sendiri...napelah dari dulu lagi tak pi carik tak bw..tak itu tak ini..semuanya salahkan diri sendiri yg gojes ni..hahaha...SO?!!..wat should i do??....setelah dipikir..di tolak..bahagi..dikali...segala juga minta pendapat idola sy..siapa?? ehh!.. rahsia...ditambah dgn sayang yg amat mendalam dgn blog sy ni..maka sy telah buat keputusan untuk meneruskan segala xtvt berblog didalam blog ini..blog lama sy...SWEET MEMORIES..haaa..ini baru betul2 punye kenangan yg tak dapat sy lupakan lah..mcm2 hal kan??huhuuhuu...so...rakan2 semua..dapatlah kiranya memberi sokongan kepada sy agar dapat mengembalikan semula semangat sy dalam perkongsian di alam maya ini...akhir sekali sebelum sy menamatkan n3 ini..sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada kakzakie & qaseh honey jasamu akan ku kenang..kepada rakan2 yg ada masalah mcm sy jgn risau dah ada jln penyelesaiannya..hehe (ntah2 sy sorang je yg tak tau kikiki)

ok hingga berjumpa lagi di lain n3...insyaallah
wassalam


 * agak2 apa sy nak buat dgn blog yg baru tu..sila bagi pendapat.TQ

3 ulasan:

Kakzakie berkata...

Haaa.... seronok kakak rasakan. Barulah best nak berblogging kan. Blog list pun dah ada senang.

Teruskan menulis SN kakak membaca:)

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- TQ3 VERY3 MUCH AKAK...LOVE U MMUUUAAHHH!!!1

nur berkata...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...