Jom Ikut Saya

10 Oktober, 2012

Penantian berakhir...

ASSALAM

Apa khabar hari ni..moga kita semua dirahmati...
berada didalam mood yang hepi hari ni..maka idea utk berblog pun dtg mencurah2..huhu 
harap2 sy dapat buat lebih dari 1 n3 hari ini..doa2kan lah ye...
Eh!!?? apa yg hepi sgt tu yekk..cer citer..cer citer...actly..sejak bulan 8 lagi sy sedang menunggu sesuatu..bila balik keje mesti trus tgok pos box ada tak surat yg ditunggu tu...akhirnya semlm dgn tidak menaruh harapan menggunung walaupun mengharap...bila bukak je pos box tu sy terus terpana seketika melihatkan sampulnya yg dah seperti sy jangka itulah surat yg sy nanti2kan selama ini...(coz masa apply kene sertakan sampul so kenal lah sampul tu hihi)..maka terlompat2 keriangan lah sy semlm mcm kanak2 ribena...alhamdulillah..sy bersyukur sgt coz anak sy yg no.2 amirah husna diterima masuk ke Pra-Sekolah untuk tahun hadapan.... bukan senang nak dpt...(hepinya mcm anak dpt masuk U plak) over gitu...bukan apa..kalau dapat dekatlah sikit dgn rumah sy....lagipun pra-sekolah ni dalam kawasan SKTD 2 so sy tak risau sgt...bolehlah dia biasakan diri dgn suasana sekolah...mcm kakaknya dulu...so skrg ni tugas sy kene sediakan segala yang diperlukan coz esok nak hantar surat terima tawaran kemudian next week nak bagi semua borang yg dilampirkan berserta dgn bayaran sekali..fuhhh!!!tengah2 bulan lak tu..tapi xpe...utk anak2 insyaallah ada bahagiannya....oklah jumpa lagi next n3 ye...





6 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

dah rezeki amirah husna....
tercapai jua impian mama.....

Kakzakie berkata...

Senanglah tahun depan Amira dah boleh pergi sama dgn Kak Aleya dia. Tak payah pusing jauh lagi.

Macam mana agaknya hero tu tahun depan soranglah dgn nenek:)

Mummy Chubby berkata...

Finally, awak smbg berblog..suka baca sbb awak selalu share psl masak2..anak Mummy pun dpt tawaran pra. skang tgh tunggu surat utk bayar yuran.anak awak sekolah mana? anak Mummy kat SK bukit indah je.dekat ngan umah..heheee

Sharifah Nadzarah berkata...

qhaifa nur- syukur...mmg suke sgt smlm bawak ke harini...tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- btul kak..senang dah sama sklh...rasa syukur sgt dapat..
hero tu ada geng lagi kak..sepupu2 dia pun dok ngan nenek..hehe

Sharifah Nadzarah berkata...

mummy chubby- ye lah akhirnya cont berblog...haritu ada mslh sikit dgn kouta skrg dah ok...
anak sy kat SK Tmn daya 2..pun dkat ngan rumah...next week dah kene gi byr & ukur baju..hehe tq dtg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...