Jom Ikut Saya

22 Disember, 2012

ke...Warisan Wak Radol....Murahnyer...

ASSALAM

Malam tadi...kami semua ke Restoran Warisan Wak Radol di Tmn Cempaka selepas operasi mencarik brg2 sekolah anak2..alhamdulillah..hampir 80% settle..tapi apa yg sy nak citerkan disini..kos JJCM kami tidak padan dgn menu yg kami order...nak tau??..meh tgok..
Baru sampai...org bahagian luar penuh..so kami kedlm..
Sebahagian air...kami order..sirap limau 2, teh o limau 1, teh o ais 1, milo ais 1 dan selebihnya air kosong.
 Aidil..pantang jumpa air.
Mak & adik sy pun ikut sekali...berbual2 sambil tunggu makanan.
Nasi ayam..kami order 2 pinggan
Mee Rebus..1 pinggan..nak makan mee bandung tapi abess la pulak..
Ok...mak & adik makan dulu
Mestilah tujuan utama nak makan sate...tapi bila sampai sana semua oder menu lain..so sy oder tak byk 40 cucuk jer....
Mestilah ada kuahnya..
Mee hoon sup..2 pinggan..


OK..itu sahaja...nampak mcm sikit tapi semua oder double..so bila habis ..pi bayar...sampai rumah..cikhb ckp.."Murah ekk makan kat Wak Radol..RM 40 & brape sen jer.." sy pun terkejut jugak..ye ker..bagusnya..klulah makan kat kedai2 ala2 kelantan tu kompem jejak RM100..itu jer yg sy nak citer..ekceli dah lama sy tak ke wak radol tu...so bila pegi kali ni bajet mesti semua dah naik harga...rupenye tak..alhamdulillah...murah rezeki diaorg...oklah jumpa lagi next week..


nota: Blog ini akan bercuti hingga selasa depan coz hari isnin sy nak beli buku sekolah aleya..kebetulan pulak selasa krismas cuti lagi so kita jumpa hari rabu ye..in syaa Allah...




5 ulasan:

teratai berkata...

Murahlah, ingatkan sekitar RM60++

Kakzakie berkata...

Kakak rasa sejak kakak ada anak belum pernah pergi lagi. Tengok pun macam dah lain dah...

Sharifah Nadzarah berkata...

Teratai- tu la..sy pun ingat mcm tu
tq

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- nnti akak kesana plak ye..mmg dah lain..dulu tepi jln jer..hehe tq kak

4feet8 berkata...

haah, kedai kelantan mahal. tapi sy tetap pergi juga. sbb sedap..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...