Jom Ikut Saya

10 Disember, 2012

Sempena besday MAK...

ASSALAM

Sabtu lepas 8/12/2012 adalah besday mak sy yg ke-59
anak2 sy awal2 dah tanye nenek dia nak ape..katanya nenek nak donut jer...so lepas keje haritu ktorg pegi lah beli donut kat Dunkin Donut tu..dan ingat bila balik nak gather2 ngan adik2 smua..tapi tengah2 ktorg susun atas meja ada org dtg la pulak kat umah mak...terus tak jadi segala planning...jom tgok.

Adik sy buat cupcake..sy just beli donut jer..& mak ada buat mee kari tapi tak snap coz dah org datang..
 Cupcake oren..
 DONUT BY DD..

Lepas org dtg tu balik..ktorg terus je makan mcm biasa..mood nak snap dah hilang...tapi still hepi lahh..

In sya Allah..kalau di izinkan akan buat lagi coz besday cik hb lusa ni..so plan nak wat dua2 sekali..tapi weekend kot...
 OK jumpa lagi.


6 ulasan:

Kakcik Nur berkata...

Bukan nilai, tapi ingatan itu yang penting. :)

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKCIK- BETUL TU KAKCIK...INGATAN YG PENTING...

Nens Collection berkata...

warna warni, meriah...;)

Sharifah Nadzarah berkata...

nens- hehe tq nens

mama_saly berkata...

wow donut..cantik n simple..

HB buat ibu ya,smoga hidup dirahmati..:)

mama aini berkata...

`hepi belated bezday`buat mak..semuga diberkati olh Allah selama2nya..amin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...