Jom Ikut Saya

20 September, 2011

makan2 sempena besday AIDIL...part 1

ASSALAM
SALAM LEBARAN KE-22
Mungkin ada yg menanti N3 baru dari sy..terutama MAMA AINI...sori ehh mama..sy agak bz sket kat opis ni..pastu byk gambar2 blom di transfer & uplod..harap dimaafkan...mmg byk yg sy nak syerkan..insyaallah akan sy n3 satu per satu...

OK..kali ni nak tunjuk..mini gathering utk AIDIL sempena besday dia aritu...wat family jer..tapi gambarnya tak brape cantik & clear lah..coz uplod yg ada kat hp jer...yg cun2 smua ada kat laptop..coz guna kamera paksu..so trus transfer ke laptop..sy tak sempat lagi nak copy ke pendrive...nnti senang2 sy syerkan kemudian..yer...

jom lah tgok gambar..

Paksu belikan KFC..
SY beli kek jer..
makan2 ni buat pun bidan terjun...
plan nak buat masa cuti 1 malaysia aritu..tapi semua org takde..
mak nak gi KL.. paksu lak nak gi melaka so..
buat & makan ape yg ada jelah..
yg penting semua hepi
sate pun paksu sponsor
sikit jer..x byk mane pun...
tengah menjamu selera
inilah keluarga paksu & makcu & anak pompuannya
ekceli makcu tu adik mak sy..duk SABAH

MAKAN AYAM
AIDIL makan kentang putar..

OK lah jumpa part 2 lak yer...

2 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

salam singgah

besday anak2 satay mmg saya tak pernah lupa..febret

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

MaMa AiNi berkata...

murah rezeki aidil !!..semuanya disponsor...kalau mcm ni..hari2 pun aidil blh celebrate bezday kan aidil..he2x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...