Jom Ikut Saya

08 September, 2011

Pusing2...

ASSALAM
Skrg ni sejak naik cuti aritu kalau balik keje mesti nak kene pusing2 dulu..maklumlah masa bulan pose lepas mmg ayahnya tak bawak langsung pusing2 sebab balik dah malam so ni kira balas dendam ler...kalau dulu bertiga atas motor skrg berempat lak..si aidil pon dah pandai dah...dengar motor ayahnya trus gi ke pintu..bila dah naik tak nak turun..dipautnya cermin motor tu sekuat mungkin..hehehe..anak..anak...


nampak tak dia pegang kat mana..
ntah ape nama tu..sy pon x tau..klu keta sidemirror kalau motor?
tapi benda tu lah yg dipegang kuat bila time nak turunkan dia.

9 ulasan:

Kakzakie berkata...

Cutelah Aidil tu SN. Suka betul tengok dia senyum. Mesti dia happy sangat dapat naik motor...

Ummi Eisya&Amani berkata...

naik moto melebihi had penumpang..hihi..cute la yang si kecik tu..geramm

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- mmg suke sgt kak naik motor ..sampai x nak turun..

Sharifah Nadzarah berkata...

ummi eisya & amani- ye lah..kene saman ni..hihihitq dtg

MaMa AiNi berkata...

masa ank mama kecil2 dulu pun asyik ajak papa dia naik motor..round kat kwsan perumahan kami..kenapa budaak2 suka ngan motor..agaknya sbb dah biasa naik kereta kot?..he2x..comilnya aidil..

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Syimama berkata...

he3.. salam aidilfitri
ini macam ..manyak salah oooo, tapi takpe kita benarkan, asal selamat.

Sharifah Nadzarah berkata...

MAMA AINI- MUNGKIN DAPAT ANGIN KUAT..KIKIKI..TQ MAMA

Sharifah Nadzarah berkata...

WANITAU2- NICE INFO TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...