Jom Ikut Saya

01 April, 2011

MIRA PUNYE KEJE...

 ASSALAM
Hihihihi..N3 lagi..wahhh byk tul N3 arini..balas dendam agaknye sy ni yek..ok kali ni nak tunjuk mira punye keje semlm..tengah sy sibuk mengedot apam2 kat dapur...cik hb lak tido (demam le katekan) aleya pun tido (mmg bese tido lepas balik skolah),,,,pastu sy dengar suara mira tengah ketawe2 samabil mengagah2 adik die dlm buai..so sy pun jerit le.."mira! jgn kacau adik aidil..ibu byk keje ni"..xde respon yg dengar cume dia ketawe melekek2..emmm..dlm ati sy (ishyy si mira ni degil tul)..so sy pun gi le depan tgok..so u all tgok ler ape yg dia buat kat adik dia..yg adik dia pun same melayan jer ape yg kakak dia buat..mira2...sy tgok camtu trus snap gamba..nak marah trus jadik ketawe dgn prangai mira ni..tapi bahaya juga kalau sy  tgok btul x?


OK jumpe next N3..lepas ni sy ingat nak ronda2 & balas komen la plak..asyik N3 jer..

6 ulasan:

issnita berkata...

kekeke......macam2 nakal anak2.nak marah terus tak jadi itulah kasih ibu...

Sharifah Nadzarah berkata...

issnita- itulah dia anak2..hihihi tq singgah & komen

Wattie berkata...

alahai comeynya diaaaaa

ZAZA berkata...

Salam ziarah.
Nakal anak kecil memang innocent jer .. tapi hati2 juga la.

CIKDAH berkata...

Aslmkm.
Cute!
Saya dah follow balik. :)

cikceriacorner berkata...

salam ziarah akak...

ala comelnye akaknye wat gitu..csian kat adik..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...