Jom Ikut Saya

03 Ogos, 2011

BUBUR...W..W...part 4 (menu sebelum ramadhan)

ASSALAM



SAMBAL UDANG KERING
TELUR MASIN
IKAN BILIS + BAWANG + KENTANG + LOBAK ASIN + LADA
BUBUR NASI  NO.1
SAYUR TUMIS AIR
SILAKAN

9 ulasan:

miloais berkata...

kalo nak tau... iols tak makan bubur nasik..
kalo bubur2 yg biasa tu ok lah...

tapi bila tengok gambo2 uols ni
adehhhhh!~ teringin le plak!

Kakzakie berkata...

Kalau di bazar tak ada kena order dgn SN sahabat semua ye...:)

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- hehe actly sy pun x brape suka bubur ni..tapi cik hb & anak2 yg suka..so sy kalah..kena lah masak...itupun bila ada permintaan la..hihi tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- akekeke..akak ni buat lawak plak pepagi ni... bubur ni n3 dah terlambat sy post...makan sebelum pose aritu..jumaat kalau tak silap..dah lamakan?? kikiki tq dtg..

NM02 berkata...

baru je berhajat sahur nak buat bubur.. hehehe

Sharifah Nadzarah berkata...

NM02- hehehe haaa..kalau dah berhajat ..kene buat tu...tq dtg

MaMa AiNi berkata...

he2x...sedapnya...

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- hehehe bubur jer mama

Jendela Hati berkata...

uishhh sy emang suka bubur camnie ada sayur semua ada, balance kalau nak mkn hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...