Jom Ikut Saya

10 Ogos, 2011

menu 8 ramadhan W...W... Part 6

ASSALAMUALAIKUM


AYAM LADA HITAM
LAKSA JOHOR
CENDOL
LOPES

7 ulasan:

Aku Ibu Muda berkata...

Cemana nk buat kuah laksa johor ye

*tetiba mcm mengidam....hihi

Sharifah Nadzarah berkata...

IBU MUDA- INSYAALLAH SY CUBA DPTKAN..COZ NI MAK SY YG BUAT..HIHIHI

Aku Ibu Muda berkata...

eksaited plak nk cuba, pakai spaghetti kan laksa nya?

Sharifah Nadzarah berkata...

ibu muda- yezza...btul3...

Sharifah Nadzarah berkata...

ibu muda- kalau wani nak cepat..kite rasa baik carik kat tenet resepinya..or kat CMG

Aku Ibu Muda berkata...

ekceli dulu pernah rasa sekali laksa johor ni kt open hse rumah mmber, lepas tu cari2 resipi dan try...tak de yg sama ngan 1st time wani rasa..tu yg tiap kali jumpa resipi try jugak dgn harapan dpt rasa yg sama...huhu

dh 2-3 kali kot buat setakat ni :(

Sharifah Nadzarah berkata...

IBU MUDA- Oooo..ok nnti kite tye mak kite resepinya..kite pun tak penah buat.mmg biasa suh mak yg buatkan..kite takut buat tak jadik kikiki..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...