Jom Ikut Saya

10 Ogos, 2011

PHD Tmn Daya...

ASSALAM & SELAMAT PTG

Semalam..bila dah ada kupon depan mata..maka balik keje  terus berdezuppp pi PHD ..sib baik kat Tmn Daya ada ..senang la sikit..dekat ngan rumah...sy sampai smlm kul 5.45..huhhhh!!..laju tak laju ler sy bwk keta..klu cik hb tau kompem kene sekolah...trus pi order..tapi ada 2 customer tgah tunggu..bila dah bayo tu..budak cashier tu ckp tunggu 10 minit..sy pun tunggu ler..sambil snap gambo..hihihi
pandangan luar
PHD means pizza hut delivery..memula dolu sy ingatkan ada pizza baru..rupanya pizza hut jugak.. cuma PHD ni khas utk yg hantar jer..tapi kalau nak tapau or makan kat situ pun leh jugak kiranya ni mcm mini outlet laaa..so kalau org kat tmn daya ni order takde la tunggu lelame...bagus jugakkan wat cam gitu..tak payah la gi jejauh nak makan pizza..selalulah org tmn daya makan pizza.. tapikan buat sendiri lagi puashati..kakakaka
kaunter order..kecik jer..

sambil mata melilau tgok..
nampak la pulak kat tepi tu..budak2 PHD tu tgah wat pizza..
tapi sy amik dari jauh jek..
lagipun depan sy ada org..bapa & anak..
meja sikit jer..so sy duduk dekat meja anak dia..
ni lah kupon tu...
sape tak nak beli kalau regular pizza rege RM10.
1 kupon 1 pizza jer..sy cuma dpt beli 2
tapi bila beli dia ada bagi lagi 1..
so ada 1 lagi la kat umah huhuhu...
emmm..bila ekk nak beli lagi..
SO semalam menu berbuka adalah terselit pizza ni..

5 ulasan:

Kakzakie berkata...

Sejak puasa belum beli lagi pizza. Anak-anak kakak suka pizza. Kakak pun selalu call yg di saleng utk hantar rumah...

p/s: baca email SN buat hati kakak berdetik..

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- email?..yg mana kak..berdetik kenapa..cer citer..hihi tq dtg

MaMa AiNi berkata...

bulan puasa ni nampak gambar pun bolih terliur...he2x...wah semalam menunjuk pizza ek?..sedapppnya...

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- kebetulan offer mama..kalau tak..tak tunjuk jugak..
tapi dlm tunjuk tu ..masak kene jugak..hihi tq mama

miZz_nizZ berkata...

ingt piza br tadi..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...