Jom Ikut Saya

13 Ogos, 2011

projek lepas sahur....erkk!


ASSALAM & JUMPA LAGI KITA

OK..sorilah kalau tajuk N3 kali ni ala2 suspen jer kan..tapi itu kalau yg otak dia kuning laaaa. actly..subuh tadi lepas sahur sy buat puding ni..utk berbuka hari ni...ape? kenape awal sgt??..bukan ape..hari ni semua adik beradik sy akan berbuka dirumah sy termasuk mak sekali...so utk mengelakkan dari terkocoh kat dapur sorang2 sy buatlah awal2..lagipun hari ni sy masih lagi bekerja...takut tak sempat lak nnti..byk lagi menu lain yg nak buat...harap2 dapatlah sy sediakan apa yg dirancang tu hari ni dgn jayanya...cewahhh..oklah jom le tgok puding ni..sy pun tgok jer tadi...nak rasa ..tungguuuuuu...

kuah masih dalam periuk
dah masuk dalam mangkuk nak masuk esbok
pudingnya

yummm..tak sabo nak rasa..
balik ni trus nak gi carik ayam & sayur
vrooommmm3....

OK..SELAMAT BERBUKA
JUMPA MINGGU DEPAN YE

14 ulasan:

Aku Ibu Muda berkata...

suka sangat puding macam ni!

Sharifah Nadzarah berkata...

AIM- samalah..kite pon suke..

Kakzakie berkata...

Kakak pun cadang nak buat juga petang ini. Kakak nak campur dgn mixed fruit coktail mesti best kan SN... Nampak gaya buka kita hari ini samalah....:)

Sebenarnya kakak nak pulang mangkuk jiran yg dah bagi kakak belum pulang lagi...

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie-..hihihi..sy pon letak mixed frut kak kat kuahnya...

nik rosmawati berkata...

nik family pun suka buat puding mcm tu.senang dan sedapkan :)

Sharifah Nadzarah berkata...

nik - btul3..tq dtg

teratai berkata...

suka sangat puding, hari ni pun buat puding~puding oren:)

MaMa AiNi berkata...

sharifah mama pun selalu buat puding ni..bahan dah beli semalam tapi tak buat2 lagi..hu2x..terliur lagikkkk !! ha2x..

IXORAROXI berkata...

Seronokkan dapat berbuka puasa ramai2 dengan kaum keluarga
Moga terus walafiat sepanjang ramadhan ya

Lovely Kitchen berkata...

suka nya puding cenggini...salam ramadhan...

Sharifah Nadzarah berkata...

teratai- yelah ape jer puding sedapkan?? tq

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- cepat2 buat mama pastu n3 yer

Sharifah Nadzarah berkata...

ixoraroxi- seronok..alhamdulillah..tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

lovely kitchen- kalau camtu kene buat yer...tq dtg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...