Jom Ikut Saya

24 Ogos, 2011

kenapa semalam takde N3??....

ASSALAM
Apa kabo semua kwn2...harap2 semua sihat yer..hari ni pagi2 sy dah buat N3 WW..& kali ni nak bercerita la pulak..
Dah baca tajuk kan???
actly..semalam..walaupun tengah keje..sy sempat menyiapkan 12 biji balang kuih berserta bakul utk mak & mak mertua ku..ini semua last minit punye perancangan.....deko simple2 jer..tapikan.nak puji diri sendirilah..sy buat semua ni dalam masa 2-3 jam termasuk masa rehat....kat ofis lak tu..pehhh..terer tak terer laaa..ala2 supermak gitu huhuhu..masa sy buat utk rumah sy yg purple tu punyelah lama nak menyiapkan..sebiji 1 hari.. SO..yg biru ni deko veri simple...ingat nak letak bunga sket nnti..tapi lom beli & kalau u alls ada idea..leh la bagitau nak tambah apa lagi kat balang2 tu ye...
Mak sy 1...Mak mertua 1...
sama jer...jadi tak gaduh ..kikiki
abaikan lah kain pelekat tu yer..sy amik gambo ni atas iron board

Hik..hik..hik.. nak tunjuk lagi lah yg sy punyer..aritu tak letak dlm raganya..kali ni siap raga & dekonya sekali...
Tetiba ras mcm nak promosi utk buat jualan la pulak..tapi tuk raya tahun depan lah yek..tahun ni x sempat den nak buatnyer...ekekekeke..

12 ulasan:

luahfikiran berkata...

SALAM,
RAJINNYA ! UTK RAKAN2 BLOGGER TAK ADA KE? TAK PAYAH HANTAR ! KAMI BOLEH DATANG AMBIL !

Sharifah Nadzarah berkata...

luahan fikiran- wasalam..
hihihihi...

gedek! berkata...

Patot pon mak mertua sayang....

Sharifah Nadzarah berkata...

gedek!- mudah2han..tq

Kakzakie berkata...

Kakak punya mana SN? Cantik yg last tu. Dulu kakak konon pernah nak buat tapi tak menjadilah SN....huhu...

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- ekekeke...insyaallah..tq kak...
yg last tu utk rumah sy...

Ummi Eisya&Amani berkata...

memang pandai ngan rajin la..cantik..

Sharifah Nadzarah berkata...

ummi eisya & amani- tq3...

Hanis Azla berkata...

wah kreatifnya.. cantik.. tentu mak dgn mertua suka.. saya pulak mak mertua yg tolong buatkan he..he..

Salam kenal yer.. Thanks sudi singgah di blog saya..

Sharifah Nadzarah berkata...

HANIS AZLA- HEHE TQ YE..SALAM KENAL JUGA

MaMa AiNi berkata...

wah..cantinya..mama dah tahu sharifah ni berseni orgnya..he2x..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- hehehe..mama pon sama kan??..kalau tak takkan org suruh mama gubah bunga..kalau lah kite dekat sy pun nak suh mama gubahkan..tq mama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...