Jom Ikut Saya

23 Mei, 2011

Follower Award dari Amie's Little Kitchen..

Assalam semua...
Semoga hari ini kwn2 semua sukses sentiasa..oklah xde idea nak celoteh panjang2 coz hari kepala agak pening sket tapi still kene keja.. bila tgok award ni rasa kurang sket peningnya..tu yg nak buat gak n3 utk yang empunya award..actly award ni sy dapat dari Amie's little kitchen khas utk semua followernya...mungkin sy agak terlewat dapat tahu..baru hari ni dpt tempek kat blog sy ni...ape pun TQVM kat amie's kerana sudi bagi followernya AWARD yg cantik ni...pada yg nak jugak award ni boleh ke blog amie's ye..

3 ulasan:

Amie ~ Salami Simon berkata...

assalamualaikum Syarifah,
terima kasih sudi terima follower award yang tak sepertinya ini... moga2 persahabatan kita akan berpanjangan...

Sharifah Nadzarah berkata...

Wasalam..
sama-sama...insyaallah..ikatan yg terjalin berpanjangan selagi diperkenankan olehNYA..

Tanpa Nama berkata...

awal yang baik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...