Jom Ikut Saya

26 Mei, 2011

FOLLOWER KE-300...TQVM

 ASSALAM KWN2..& SELAMAT PETANG

Hari ini..sy lebih kepada BW kerumah rakan2 saje..xde n3 masakan or sebagainya..tapi n3 ni sy buat khusus utk Follower sy yg KE-300 iaitu MAIRA alhamdulillah dah memcecah ratusan follower sy semoga ukhwah kita berpanjangan ya...dan for info MAIRA ni juga adalah anak kepada MAKLONG blog Dari Dapur Maklong tu (best2 masakannya)..wah anak beranak berblog yer...hihihi ape2 pun TQVM kat diaorg kerana sudi jadi follower & rakan dialam maya ni.. kepada rakan2 yg lain sudi-sudilah jengah ke blog MAIRA & MAKLONG ye...


8 ulasan:

TheFusionTea berkata...

Alhamdulillah tahniah, insyaAllah akan bertambah follower nanti.

MulutPayau berkata...

Salam perkenalan..
Terima kasih kerana sudi mngunjungi blog saya...

Maira Anjami berkata...

hoho..blog yg dah ade 300 followers ni sudi gak memperkenalkan blog sye ye..terima kasih^_^..
insyaAllah semoga ukhuwah berpanjangan~

Sharifah Nadzarah berkata...

TFT- TQVM..mudah2an

MP- Salam kenal juga...

Maira- Welkam...insyaallah

Along Maklong berkata...

sharifah..
patutlah rasa macam terpanggil untuk menjenguk kesini.. rupanya nama maklong disebut2.. terharu sangat2.. terima kasih dari maklong dan anak maklong jugak..
semuga ukhwah kita akan terjalin sampai bila2

Sharifah Nadzarah berkata...

insyaallah maklong..semoga berpanjangan..tq sudi dtg..

Syuxer berkata...

tahniah..dah semakin bertambah follower akak..:)semoga terus bertambah hari ke hari..

Sharifah Nadzarah berkata...

tq syuxer...dtg lagi ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...