Jom Ikut Saya

10 Mei, 2011

SUPRISE!!!...buat hatiku tersentuh...

masa tiup ni..beg & kelapa masih ditangan..nasib baik x nampak..kikiki

ASSALAM KWN2...

Alhamdulillah..berjumpa lagi kite ye...dah beberapa hari sy x menjenguk blog coz BB sy masih kene block (lambat bayar) huhuhu..oklah nak citer sket pasal hari sabtu lepas..maklumlah besday katakan....actly hari tu sy keje..half day lah..& masa nak balik tu cik hb ada call tanye sy kat mane..sy pun jwb on t'way baliklah...pastu dia tye lagi x pegi mane2 ker...(blanje brg dapur)..sy pun jwb x lah ptg nnti..lom wat list..so ok lah..sy tgah drive  sy ckp dgn dia...maka perbualan pun terputus..sy pun trus memandu sambil pk..ape nak masak, perut dah lapar ni...so pk punya pk..sy plan nak masak ikan tenggiri masak kari..tapi kene beli kelapa dulu..sy pun trus la gi kedai kat tmpt sy jer...lepas dah beli..trus la balik tapi cik hb call lagi...dlm hati pe ke hal lah ni asyik tepon jek...sy jwb trus ckp dah nak sampai ni kat simpang je ni...dia trus ckp ok2..mcm biase..sy kluar keta trus masuk rumah...(mmg x pk akan ada suprise utk sy)..masuk jer pintu...Selamat hari jadi ibu!!!! jerit aleya & amirah..pastu cik hb lak kluar dari blakang pintu..sambil pegang kek siap lilin dah terpasang..cik hb suh tiup..sy ckp ehhh!!! mane leh..letak atas meja pastu amik gambar ler (over plak)..tapi masa tu..hanya tuhan yg tau perasaan sy...sedih..gembira..terharu.., sy tak penah dpt suprise mcm ni..biasenya...sy plan nak wat ape...tapikan kalaulah ada yg amik gambar masa sy tergezzuuttt aritu...mesti kelakarnya muka sy...hihihi..


biaselah..aleya mesti over punyer...maklumler dia yg rancang..

kek yg dah terbelah...pakej sekali dgn hari ibu

hadiah dari anak2..

So tengahari tu sy tak jadi masak kari..coz cik hb dah masak...(ikan bakar & sayur jer)..& ptgnya plak kluar gi belanja brg dapur ngan anak2...bila dah mlm...penyakit malas sy pun dtg ler sy goreng mee jer..utk malam...& masa lepak2 sambil tgok AF  sy tye cik hb sape punye plan beli kek & hadiah tu..rupa2nya aleya...beriya2 dia suh beli cik hb ckp...katanya kesian kat ibu...iskh..iskh..iskh...sekian.....

6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Dari cerita kakak dapat tahu hubby tu supporting juga dgn cadangan aleya. Sesekali rasa terharu bila dibuat begini.

Syokkk tengok anak-anak happy kan.

Sharifah Nadzarah berkata...

TQ KAK..DTG & KOMEN..EMMM..ALHAMDULILLAH KAK...
MMG BTUL KALAU TGOK ANAK2 HEPI...RASA PUAS SGT HATI..

munna berkata...

happy belated birthday sharifah... bestnya dapat suprise dari hubby dan anak2...

Sharifah Nadzarah berkata...

tq munna..tu lah mmg x penah seumur hidup dpt suprise mcm ni (seumur hidup tau bukan sejak kawin hihihi)..ape2 pun syukur & hepi sgt..ditambah dgn hari ibu lak...

Jendela Hati berkata...

Hepi belated bday & hepi mother's day jua hendaknye...

Sharifah Nadzarah berkata...

jendela hati- slmt hari ibu utk awk juga..tq3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...