Jom Ikut Saya

07 Jun, 2011

Banyak N3 tertangguh gara2....

ASSALAM KWN2...

Sebelom sy ceritakan apa dia disebalik tajuk diatas..sy minta maaf terlebih dahulu coz dlm beberapa hari ni sy x dpt nak chat..BW..komen..balas komen & ape2lah..kat blog u alls..jgn mare ye...
OK..actly...selain dari kesibukan sy di opis & di rumah....sebab utama sy x dpt nak update ialah...
gadget baru sy ni...
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
SAMSUNG CORBY II gambo ehsan EN.YAHOO..
(sy punye warna pink)

Nak dijadikan & dipendekkan citer... hp cik hb sy rosak..LCD nya..mula2 guna lah hp yg dolu2 (mmg ada simpan syg nak trade in)..so sy pun ngecek2 lah kat die..sy ckp..mcm ni..`apa kata abg beli sy hp baru pastu hp sy ni abg amik'..kikiki (baik punye idea)..mula2..dia ckp nnti lah dulu..dia nak beli sekali dua..kiranya tuk dia sekalilah...tapi baru  2-3 hari pakai hp yg xde memori..mp3..dah bosan..merungut..hahaha..so last week kebetulan ktorg balik pontian..so sy ckp ler..dah alang2 balik ni jom servey hp (mmg biase beli kat pontian coz hrga lebih murah)..servey punyer servey...mula2 nak cari NOKIA..tapi amoi kedai tu rekemen samsung model baru katanya..pstu sy plak kira dah jatuh cinta pandang pertama dgn hp tu coz warna PINK..pastu skrin sentuh lak..so..pujuk2 cik hb..trus terbeli..dan bila dah beli takkan cik hb nak pakai hp warna pink..so sy ler dpt..huahuahua..(baik punye plan)...maka bila dah guna yg baru ni..byk la plak nak disetting..memori..mcm2 lah lagi...ditambah plak touch screen pastu sy mmg x penah guna jenama samsung..haahh amik ko.terkial2 mcm budak baru blajo..padan muka sy...tapi xpe hp baruuu tuuu...camera pun cantik sket la dari yg dulu...nnti cun la..gambo2 lauk pauk sy tu..hihii cewahhh..mcm dpt DSLR jek..tapi hp ni xle mahal sgt..ok lah dgn bajet..ktorg yg serba sederhana ni..
OK JUMPA LAGI BILA SY DAH PANDAI GUNA GADGET BARU NI...YER..
(mcm2 n3 menunggu ni)

4 ulasan:

Huszaini berkata...

menarik.. err.. cuba try android fon pula.. hehehe

Sharifah Nadzarah berkata...

emmmm..nnti sy kondemkan yg ni dulu kikiki..tq3

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

laaa...org Pontian ke? sama la kita..

Sharifah Nadzarah berkata...

HIHIHI..CIK HB YANG ORG PONTIAN..SY JB..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...