Jom Ikut Saya

10 Jun, 2011

ROTI GORENG CRISPY

ASSALAM..
Berjumpa lagi kite..kali ni sy nak tunjuk resepi yg paling simple..rasanya ramai yg dah tau..saje je nak syer..tak salah rasanya coz sy baru pestime buat ni..kikiki..ROTI GORENG..resepinya sy amik dari Hasue di myresipi so pada yg nak try tu bolehlah klik2 yer...sy buat ni last week...tuk minum ptg..mmg sedap dimakan panas2..rangup giler..anak2 sy pun suke..cuma yg ni sy sapukan dgn kaya & anak plak suh sapu susu..rasanya kalau letak sardin or telur hancur mesti lagi sedapkan?? takpelah nak cepat....lain kali buat lagi...nak dijadikan citer kebetulan last week mak mertua sy ada dtg..so dia pun makan roti ni...pastu u alls nak tau tak..masa sy anta dia balik kampung..esoknya pagi2 dia kejutkan sy tanya camne nak buat roti goreng tu..(aduh kantoi menantu bangun lambat)...kikikiki..so sy pun trus bangun buatkan sambil tu tunjukkan sukatanya... oklah jom tgok2 gambar..manalah tau tergoda...





6 ulasan:

cikceriacorner berkata...

wow bestnye..nak sikit..heheh

Sharifah Nadzarah berkata...

boleh3..meh dtg sini...hihihi tq

Kakzakie berkata...

Keluarga kakak kalau roti apa juga resepi tak tolak punya. Hatta makan kosong cecah sambal tumis pun kami tak kisah apa lagi kalau macam ini...

Sharifah Nadzarah berkata...

betul3...samalah kite..lagi pun sygkan rezeki.. btul tak kak...

Jendela Hati berkata...

uiii emang tergoda nie... bdk2 pun suka mkn roti cengini

Sharifah Nadzarah berkata...

emm..mmg tu...buat jgn tak buat tau..hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...