Jom Ikut Saya

01 Jun, 2011

MAKAN-MAKAN

Alahai cik abng oiii!! x yah la nak cover2 muke tu..smua org dah tau..huhuhu...
ala tomey2 anak ibu ni...
Suha & Aleya tgah syok ngadap air..

Eh!! mak pon same laaa...tgok tu aidil sebok nakkan air mak...sampai naik atas meja..
U alls abaikan lah background blakang tu..mmg restoran ni tepi semak (kalau siang) tapi bila malam nampak mcm hutan belantara plak..gelap gelita..takooot..
Nasi goreng daging merah (sedap ni)
Nasi goreng cina (sgt x cun)
Alahai mak ni..pi order mihun goreng x adventure langsung (selera org veteren)
gambo blur..coz tgah pegang aidil..
Mihun tomyam (sedap jugak)

Utk anak2 sy x sempat nak snap..asyik sebok dok melayan si aidil yg tak reti duk diam...actly ni last wek punyer citer...sy kuar gi cari brg kat mydin pastu masa balik anak2 ckp nak makan..yg x bestnya diorg ckp masa dah nak sampai kat umah (area tmn daya)..nak kluar balik dah mlm..malas pun ye... emmm..xde tmpt lain ler..kat sini je lah....biaselah kat tmn daya ni byk restoran2 tomyam (mcm org klantan pye)..dan yg nilah yg paling best ..dan biase sy pegi..tmpt lain x brape sgt....

6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Seronok kalau makan dgn keluarga walau kena kacau aidil. Dah mula ligat dia kakak tengok....

sayangsayangibu berkata...

bila makan dgn anak kecik ni, memang tak selesa , nak rasa kenyang pun tak ras jugak.

intan morsalin berkata...

sedapnya nasi goreng daging merah tu...terliur lak..
kalau ade ank kecik mmg xleh mkn ngan tenang..walaupun ade baby chair..cam sya kalau mkn kat kedai mmg kna bergilir ngan hubby..kalau x mmg x menang tgn nak melayan smbil nak mkn.

deeya berkata...

adoyai ..! tetibe rase lapar lah plak =(

Hafizah Mohamad berkata...

sedapnya tgk bihun tomyan ngan bihun grg tu...fiza punya feveret tu...isk...rasa lapo la pulak...=)

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKZAKIE- YA KAK SRONOK..AIDIL MMG DAH LIGAT DAH SKRG..KALAU TAK MASUK WALKER TAK LEH WAT KEJE SY..TQ KAK

SAYANGSAYANGIBU- EMM.MMG X RASE NAK KENYANG..TQ DTG

INTAN MORSALIN- EMM..MMG SEDAP NASIK TU..SY PUN SAME KENE GILIR2 MAKAN HIHI..TQ DTG

DEEYA- KIKIK LAPO YE...DAH MMG TIME MAKAN NI..GI OERDER K..TQ DTG

HAFIZAH - HIHIH MMG SEDAP..PEBERET SY JUGAK..TQ DTG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...