Jom Ikut Saya

27 Jun, 2011

MAKARONI GORENG


ASSALAM & SELAMAT PETANG SEMUA


Alhamdulillah..syukur kepadaNYA kerana dapat lagi sy berkongsi2 dialam maya ini..
OK lah hari ini walaupun agak lewat sy memulakan N3...tapi sy masih sempat berjalan2 kerumah kwn2..walaupun tak lama..biaselah..hari isnin agak sibuk sikit bagi syarikat forwarding mcm sy ni..byk shipment import & export yg perlukan dokumen utk pelepasan kastam..
lepas lunch tadi baru sempat sy uplod gambar2 masakan sy...SO..utk N3 yg pertama hari ni sy just nak share MAKARONI GORENG yg sy buat minggu lepas..actly inilah pestime sy masak makaroni..biasa makan yg dah siap jer..tapi ini permintaan anak2..utk tidak menghampakan mereka sy buat juga..tapi diaorg yg hampakan sy..coz makannye sikit jek..lebihnya ibu & ayahnye jugak yg kene makan.. emm anak2..bila tak buat kesian..dah buat tak makan pulak...ntah2 diaorg saje nak test ibunya pandai ke tidak masak makaroni ni..kikiki..tapi yg penting sy berjaya memasaknya dgn sukses..huhuhu
resepi xde coz sy hentam jer..masak mcm buat mee goreng tu..
ok tgok gambo je lah ye..


4 ulasan:

syud@_ramli berkata...

waaaaa!! teringin plak nak makan makaroni.. isyh! heeee.. akakkkkkk....mintak resepi! heeeeeeee..

Kakzakie berkata...

Kakak dah macam syud@_ramli juga. Sebab dah petang nie lapar nampak mesti terliur...

Sharifah Nadzarah berkata...

syud@_ramli- alamk!!!..hihihi..

Sharifah Nadzarah berkata...

kak-zakie- kak balik buat k..hiihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...