Jom Ikut Saya

24 Jun, 2011

DURIAN..rezeki dari bos..TQ Mr.Kent

ASSALAM SEMUA

ALHAMDULILLAH..MINGGU NI DAH SAMPAI PENGHUJUNGNYA
  SEMALAM DAPAT MC..HARI NI BERTUGAS KEMBALI
WALAUPUN BELUM PULIH SEPENUHNYA,
TAPI KUDRAT MENGATAKAN DAYA UNTUK BEKERJA
(konon2 nak madah berhelah tapi x pandai huhuhu)

cer tgok bawah..DURIAN!!!
adakah ini penyebab sy DEMAM segala??
tapi sy makan durian ni minggu lepas hari jumaat
takkan lambat sangat effek dia??
pelik gak..
OK lah..durian ni BOS sy yg bagi..
TQ Mr.Kent
katanya durian SEGAMAT,
sy pon bila tgok durian..
punyalah eksaited nak makan


tak byk 2 biji jer..
dah kopek2..isinya besor2 la jugak

tak abes makan sy simpan..
makan berdua jer..
anak2 tak suka..
tengah dok pk..nak wat ape
ada lagi simpan dlm esbok
jgn rosak sudah ler..


16 ulasan:

kakcik berkata...

Buat kuah (bubur) durian pun sedap juga. Tapi makan begitu saja lagi best! :)

mummy2k berkata...

durian?memang terbaek..tp saya xikut musim..kadang2 musim durian saya xrasa nak mkn..bile bukan musim,saya teringin..hehehe

Wanieyra berkata...

sedapnya...

Kakzakie berkata...

Kalau nak tahan lama simpan saja di tempat beku SN. Kakak selalu buat gitu. Memang keras tapi bila nak makan keluarkan dalam setengah jam dah boleh makan balik and masih elok dont worry. Kalau simpan tempat buah selalunya walau baru sehari dah berair.

cikmemy berkata...

ada lagi durian?ni bukan musim dia kan...aduhh teringin.mana nak cari ni kak...huhu

halila Ibrahim berkata...

Durian.. ni la punca saya batuk tak baik2 lagi nie.. tapi benda sedap payah nak tolak... hehehe...

Hafizah Mohamad berkata...

sedapnyer...fiza pun ada 2 biji lagi yg tak kopek...he he he...letak kat luar rumah...nanti pepning plak kalau dok dlm rumah ni...he he he

Sharifah Nadzarah berkata...

kakcik- emmm..satu idea yg menarik..tq3.

Sharifah Nadzarah berkata...

mummy2k- betul lah..kadang2 sy pon camtu..hehe tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

wanieyra- mmg sodappp..tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- oooo ye ker kak baru sy tau..tips yg berguna...tq3

Sharifah Nadzarah berkata...

cik emy- kat johor ler..akak rasa tengah musim ni..

Sharifah Nadzarah berkata...

halila- betul3..kalau dah suka..sakit pon xpe..tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

hafiza- kalau camtu bolehlah.wat kuih ker..bubur ker...hihihi tq dtg

azian berkata...

sharifah...
kat sini byk jual durian tapi tak berani nak beli sbb....kompom tak elok...juai mahal...nnt buat sakit hati jek...heheheh

tq selalu singgah blog sy yg biasa2 aje tu...jgn lupa belikan anak2 baju kat kedai online sy(wahhhh...sempat lg tu promote!!!!heheheh)

Sharifah Nadzarah berkata...

hehehe ni pon org bagi yan..kalau x, x beli jugak..
suka baca celoteh yan yg sempoi tu..sebab tu selalu dtg..
insyallah klu ada yg berkenan kite beli oret..
tq dtg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...