Jom Ikut Saya

02 Jun, 2011

ALAHAI ANAK IBU...

ASSALAM.KWN2
Harap2 kwn2 semua sihat & ceria hari ini..agak lambat sy n3..byk keje plak..pastu BW pun ye jugak..saje jadi silent reader hari ni..hihihi..OK..sy nak syer pasal anak sy yg bongsu ni..sejak dah pandai merangkak & berdiri ni..laju jek kesana kemari..ktorg yg slalu risau coz dia blom btul2 kuat..bila berdiri jer kaki still goyang kikiki....disebabkan kelincahannya yg semakin menjadi2 ni..sy selalu lambat buat keje rumah..coz nak jaga dia..biasenya klu ayah dia ada senang le sy..tapi bila ayah dia keje or pi mane2..emmm selagi x tido xleh nak keje sy dibuatnya..masuk dlm walker plak..sekejap jer dah menjerit..dihentak2nya tmpt duduk tu sampai dah terkoyak2..masa baru2 guna walker dulu kain tu elok jer..tapi ni dah 2 kali tukar..aidil..aidil..napelah yg sorang ni lain sket pragainyer..x mcm akak2 dia dulu....ok ni nak citer pasal semlm..balik keje..sy pi pasar beli lauk..then sampai umah sure kene bersih2kan ikan tu tol tak..so siap jer trus nak simpan dlm esbok..so bila sy melangkah jer ke ruang makan..trus terpandangkan situasi di bawah..pe lagi trus amik hp..snap la gambo..

Tengah kejo ball dia..
carik jln kluar..
bila dpt jek terlepas...maklumler jari cinonet lagi
tgoklah tu bepusing2 dia kat bwh kerusi tu..masa ni akak2 dia dok gelakkan dia..sian lak sy tgok dia terkebil2 nk cari jln kuar...tapi dia pon ikut gelak sama..budak apelah yg dia tau..
@ last..dah kepenatan mengejar ball...dia pun tidooooo...( tido pun nak dgn ball..bila sy amik nangis)..so bila dah tido sy pun cam lipas kudung ler siapkan keje rumah..

jom tgok beberapa aksi si tomey sy ni..
aksi yg suka dia buat..sori arr gambo seksi sket..
celik mata trus tuju ke tangga..tgoklah tu..mata still bengkak coz baru bangun tido..
tido dgn ball lagi...mmg skrg tido nak pegang ball..pelik tul..xpelah cayang yg penting tidooo..so ibu pun leh wat keje rumah..kikiki..

16 ulasan:

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak..Sib baik dia nak peluk ball..klu teddy kan parah..he he he ..jgn mare..gurau jeeee

Cik Puan Izan❤ berkata...

seksinya gambar tu..tak terbalik pulak yer...comel betul...dahla tembam...grrr geram nak cubit...^^

Sharifah Nadzarah berkata...

SUE - HEHEHE..KALAU TEDDY BAGI JELAH PE YG ADE...TQ DTG

CIKPUANIZAN - ITULAH..MMG X TERBALIK..PANDAI LAK DIA CONTROL...TQ DTG

Qaseeh Tolia berkata...

Sexy betul yg gambar seksi tu..Kalau dapat kat saya mau kena cubit sngt...

Sharifah Nadzarah berkata...

qaseeh tolia- hihihi..tq dtg

kasihredha berkata...

geram nak cium

Sharifah Nadzarah berkata...

kasihredha- hehehe klu dekat leh jumpe.. tq dtg

Nens Collection berkata...

geramnye..comel plak tuh ngn ball die

mummy2k berkata...

comel betul...tdo pun dgn bola...

IXORAROXI berkata...

gambar seksi tu yang lawo sekali!

deeya berkata...

alahai encemnye aidil .. krim salam dia eh kak =)

man berkata...

kerenah si kecil yg menghiburkan...

Sharifah Nadzarah berkata...

nens collection - hehehe tq..

mummy2k- tq3

ixoraroxi- kikiki..tq2

deeya- ok insyaallah tq3

man- btul3..tq

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

anak lelaki mmg aktif kan? lps tu mesti nak bola. anak akak dulu2 tak suka sgt bola, skrg ni dah besar baru gilakan bola.

sweethemohemo berkata...

comei nye anak akak.. ;) ema da bca komen akak.. sory late reply.. ritu cuti lame lik uma family.. always keep in touch k..

Sharifah Nadzarah berkata...

HIIHI..TQ3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...