Jom Ikut Saya

07 Julai, 2011

kenduri...gift & goddies..

ASSALAM SEMUA..
YASSIN & TAHLIL
Insyaallah..kalau xde apa2 aral melintang..hari jumaat ni 8/7/2011 (esok) sy & family akan mengadakan majlis YASSIN & TAHLIL..
Kepada kwn2 yg mengenali sy dijemput hadir..majlis lepas maghrib.di Jalan Rumbia 59,Tmn Daya.JB
Actly..sy ni adalah ahli kumpulan yassin BKWITD iaitu BADAN KEBAJIKAN WANITA ISLAM TAMAN DAYA...tahun ni masuk tahun kedua sy menjadi ahli..kalau dulu2 sy selalu ikut mak sy pergi yassin sekarang dah jadi ahli hihihi..nampak betul masa berlalu..kumpulan ni dah lama ditubuhkan..sejak sy masih bersekolah lagi..so sebagai ahli yg agak baru...nama sy tersenarai utk mengadakan yassin mingguan..mmg tiap2 minggu hari jumaat kumpulan kami akan mengadakan yassin dirumah2 ahli yg terpilih mengikut giliran..maka giliran rumah sy hari jumaat ini...so kenalah buat preparation sikit..tapi sy tak buat besar2ran..yang termampu jer...

YASSIN UTK TETAMU


ALEYA & AMIRAH SIBUK PACK KAN YASSIN.
Sy amik gambo & jaga aidil..kalau tak dia kacau

Dah siap..

Pinggan & cawan utk jamuan
(guna yang pakai buang jer)

jajan utk budak2

Mcm biase..anak dara yg dorang niler tukang packing
sy tukang amik gambor & stapler
kali ni cik hb jaga aidil hihihi

OK dah siap..buh dlm plastik jer..


So esok sy akan bercuti
maklumler tuan tanah nak masak
kita jumpa minggu depan ye kwn2
Doa2kan lah majlis sy ni berjalan dgn lancar yer..

10 ulasan:

MaMa AiNi berkata...

bestkan kalau dpt join aktiviti begini..mama tak dpt nak join sbb kesihatan ..kdg2 ok n kdg2 tak..hanya duk kat rumah..semuga semuanya berjalan dgn baik...insyaallah..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- tq mama..ni 1st time kump yassin dtg umah sy..so neves jugak..biasenya wat doa2 anak branak jer..x jemput sesape..

beLLa berkata...

semoga semuanya berjalan lancar ^^

~ raihazi ~ berkata...

insya Allah semuanya bjalan lancar.. aktiviti bagus ni. berkat seisi rumah :)

halila Ibrahim berkata...

wowo best la.. mak n mak mertua kat kampung ada la majlis2 cam ni.. mak mertua sy org felda mmg tiap2 minggu la ada jamuan ...

Kakzakie berkata...

Cuba SN bayangkan tetiba kakak ada depan pintu rumah SN? Dekat saja kalau kakak nak terjah. Hehehe...

Insya-Allah untuk tujuan yg baik Allah sentisa beri laluan terbaik.

Sharifah Nadzarah berkata...

bella- insyaallah..tq3

Sharifah Nadzarah berkata...

raihazi- tq3..

Sharifah Nadzarah berkata...

halila- biaselah kalau kg & felda tu mesti adakan..& skrg kat tmn2 pun dah ade..mcm sy ni..saje join kumpulan ni..boleh gak mendekatkan & mengingatkan diri dgn tuhan...tq3

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- rasanya..tak tekata kot..mmg dialu2kan..mmg teringin nak jumpa akak tau..
mudah2han berjalan dgn lancar..
tq3 kak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...