Jom Ikut Saya

02 Disember, 2011

Jalan-jalan di Pesta Buku Popular @ Danga City Mall JB.

ASSALAM

Alhamdulillah..sampai sudah ke punghulu segala hari...
syukur kepadaNYA kerana diberi peluang utk menikmati kehidupan didunia ini.

OK..Hari ni masih lagi sy nak bercerita tentang aktiviti sy & family minggu lepas..maklumler cuti panjang (3 hari jer)..sebenarnya sy bercuti bukan lah nak kemana2 kebetulan hari isnin dapat cuti ganti so tambah sehari lagi..saje nak rehat2kan badan tapi tak rehat pun...bawak anak jenjalan..wat keje rumah segala..penat jugak ekk dok rumah...macamanalah yg jadi housewife full time tu ekk?? tabik springlah kat diaorg..

OK...lepas ktorg balik dari kubur pastu makan tengahari..petangnya sy bawak anak2 gi pesta buku popular kat danga city mall JB..pesta tu dah lama..& mmg sy dah plan nak bawak anak2 tu yg amik cuti...sy mmg tak pernah bawa anak2 gi pesta buku biasanya gi kedai buku jer...so jom lah tgok gambo2 yg tak brape nak cun ni..masa nak amik gambo tak tenteram betul sy coz..amira asyik lari je kemana2 dia suka..cik hb lak mmg dah kene jaga aidil..dah la org ramai...ape yg ada jelah yer...layannnn 

offernya boleh tahan..
tapi buku cina yg byk...
ada juga jual stationary segala...
uihhh rambang mata anak2 sy..
tapi tak beli pon coz benda tu semua dah ada byk kat rumah
beg2 sekolah pun ada..yg branded punya..
sy sekadar tgok jer..
aidil takut dgn benda tu..
apeke namanya mcm puppet tu
buku2 latihan..
boleh tahan lah murahnya
sy hanya belikan aleya & amira 
buku latihan jer..utk kerja masa cuti ni...
2 buah novel utk aleya
saje sy belikan..bagi dia lancar membaca..
suka betul dia dapat novel tu & dia yg pilih sendiri tajuk2 tu...

oklah lepas ke pesta  buku tu ktorg ronda jap dlm danga city mall tu..
tak beli pe pun..pastu terus balik coz dah petang..

JUMPA LAGI!!

6 ulasan:

Malinda berkata...

best nye pah akak suke pesta buku pah ..akak kau nikan suka membaca abg kau ckp akak ni bukan ulat buku tp dah tahap ular buku ..hehehehe...sesukahati dia je kan

Sharifah Nadzarah berkata...

MALINDA- Mmg akak tu..bukan ular anaconda kikiki...kak buat GA tu tau

miloais berkata...

best betul gi pesta buku ni...
tapi bab tak larat tu - sebab ramai sangat orang kan????
kalo iols - bila balik tu - konpem meyong!~

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- btul tu..tq

nyanyisunyi berkata...

teringat masa pegi pesta buka kt PWTC..memang best sgt tp terlalu padat dgn manusia..nk membeli pun payah..

Sharifah Nadzarah berkata...

nyanyisunyi- btul tu..lagilah kalau bawak anak2..hehe tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...