Jom Ikut Saya

15 Disember, 2011

Sape sangka dapat jumpa......

ASSALAM


Amacam??? ada kenal ini jejaka??
Harap2 takde yg guling2 atas lantai ye..
terimalah kenyataan yg sy dapat bertentang mata dengannya
kikikiki
KAMAL ADLI & ALEYA
with Cik hb..aidil..aleya..
sy & amirah mcm biasa jual mahal
tak nak bergambo..kikiki 
(ntah tetiba jadik malu lak)
Sebenarnya ktorang jumpa dgn kamal kat sini..
majlis kawin adik kawan cik hb minggu lepas...
Kamal ada wat shooting utk scene majlis kawin..
mula2 sy mmg tak perasan ada krew pengambaran masa tu..ntah mcmana tengah2 makan depan sy lalu sorang jejaka..imbas2 zulkifli M.osman  adik aziz m.osman tu..sy pun ala2 tergezut jugak masa tu..trus tgok jer dia jln gi ke meja belakang sy..tetiba tgok punye tgok nampak le kamal ni tengah makan dgn geng2 diaorg la..trus ckp kat cik hb ada artis, rupanya dia dah tau..boleh dia tak ckp kat sy..isyyhhh..geram btul..lepas makan
trus sy ckp dgn aleya kenal tak tu..mula2 dia tak kenal..bila sy cakap cerita ana lulu baru dia ingat..dah dia pulak sibuk nak bergambo...katanya nak tunjuk makchu..mesti makcu jeles (adik sy la tu..minat sgt kat kamal ni)..dipendekkan citer..lepas makan cik hb cari port bual2 dgn kwn2 dia..ktorg pun ikut la jugak...tengah bual2 tu ada lah pulak beberapa peminat si kamal ni nak bergambar betul2 sebelah port ktorg..apelagi sy pun ckp la dgn aleya..suh dia gi jumpa kamal siap sy ajar lagi dialog mcm ni "abang sy nak amik gambo boleh tak?".aleya pun pegi..itu yg dapat jugak kenangan dgn retis..
lepas bergambo tu sy tanya dgn isteri kwn cik hb..camane leh ada retis..dia ckp kebetulan dia org shooting kat jb..pastu ada scene majlis kenduri kawin so dia org amik majlis ni..utk scene sanding dah 2 hari lepas diaorg buat..tapi heroinnya sy tak brape kenal lah..yg sy kenal kamal adli & zulkifli m osman tu jer..
so nanti klu citer tu dah kluar tv ke.. wayang ker..
adalah kelibat ktorg agaknya la..kalau masuk dlm shoot..
kikiki berangan tak sudah2..
balik rumah terus tunjuk makcu..menjerit!!! arghhh!!!! tak mungkin2!!!
kikikikikiki gelak beso ktorg haritu tgok makcu
goodies yg dapat kat majlis tu
mangkuk lagi..berlambak2lah kat rumah
skrg byk org bagi mangkuk mcm ni la...

p/s : tapikan xleh lawan wahida tu..ramai tul artis bergambo dgn dia..jeles i tau..kikiki

10 ulasan:

nazirah berkata...

wah bestnye dapat jmpe kamal adli huhu encem kan die hee ;)

Kazman & Sue berkata...

salam kenal dari kami sekeluarga...

wah... patut kami tgk macam kenal... rupanya bergambar dengan pelakon....

Kakzakie berkata...

Artis tumpang shooting, aleya tumpang gambar hihi...

Sharifah Nadzarah berkata...

nazirah- best2 mmg best..encem..sweet jer tgok dia senyum..tq

Sharifah Nadzarah berkata...

kazman & sue- salam kenal juga..
hihihi kebetulan dapatlah bergambo..hihi tq

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- hihihi...bukan senang nak jumpa artis ni kak...tq

atuk berkata...

Assalamualaikum Sharifah

nanti Aleya ambil gambar dgn atuk pula...he he

Wassalam

Sharifah Nadzarah berkata...

atuk- wa'salam
insyaallah boleh..hehe

mama aini berkata...

bestnya dpt jumpa kamal adli..he2x..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- hehe best mama..maklumler artis...tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...