Jom Ikut Saya

16 Disember, 2011

semua gunting...

ASSALAM

Minggu lepas..lepas makan tengahari
relax2 jap ktorg kluar bawak anak2 gi gunting rambut
tapi bukan anak2 jer..dgn ibu ayahnya sekali..hihihi...
jom tgok gelagat anak2 sy ni..
tapi yg teruk aidil lah..kali ni menangis sakan..
amirah..
sy risau tengok rambutnya yg dah lepas bahu
dah le dia tak suka ikat
nanti bila berpeluh melekat2 rambut kat muka..leher..
eeeee..rimas sy tgok
aleya..
dia mmg tak boleh simpan panjang
rambutnya jenis yg kasar...sesuai utk pendek jer..
tapi berangan nak rambut panjang..
yg pendek pun tak pandai nak jaga sgt
so sy cakap dah besar nanti baru simpan panjang..


dah siap..
agak kurang kemas coz tak sikat
tapi dah pendek..cuma aleya tak nak pendek sgt
dia nak potong stail perempuan
amirah mmg stail rambut mcm ni dari dulu lagi..
rambut dia jenis yg lurus & lembut
bila potong mcm ni nampak bulat
sy gunting juga tapi ofkos la tak show tu public
huwaaaaaa!!!!!!!
blom duduk lagi dia dah menangis mcm ape
sblom2 ni ok jer kali ni buat hal pulak
tgok jelah aksi dia...
agak susah juga brader tu nak gunting




akhirnya siap juga tapi gambo aidil sy tak snap...
siap jer sy trus dukung dia bawak balik..
coz cik hb pulak nak gunting..
haritu gunting rambut jer..
dekat RM50 habis..bukan berkira ok..
cuma...u alls pun boleh pk..
kos kehidupan sekarang mmg tinggi..
agaknya klu duk KL lagi mahal gunting rambut ekk..

JUMPA LAGI 

8 ulasan:

miloais milo berkata...

menangis si aidil..
tapi may be sebab heosl kecik lagi kot...
my son dulu cam tu gak
bila nak guting rambut - nampak aje kedai gunting tu - dah siap nangis dulu...
skang ni ok dah... bleh gelak2 lagi bila ajak gi gunting rambut!

~ raihazi ~ berkata...

saya gunting rambut sofia masa dia tdo.,... xda choice sbb dia tak bagi gunting rambut .. takut agaknya :p

ikatankasihku berkata...

nangis c boboi kecik tu..huhuhu

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- emmm..budak2 kan..mmg camtu...

Sharifah Nadzarah berkata...

raihazi- hehehe..tak terjaga ke dia??..tq

Sharifah Nadzarah berkata...

ikatankasihku- yelah..nangis pulak dia kali ni...tq

mama aini berkata...

memang dah mahal kalu gunting rambut skrg ni..hu2x..memang tinggi kos hidup skrg ni !!!

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- btul tu mama..hehe tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...