Jom Ikut Saya

03 Disember, 2011

SUP TULANG KORBAN....ber CHA CHA...

ASSALAM


Masih lagi bercerita tentang cuti sy last week..
walaupun dah lama berlalu...
kali ni sy nak tunjuk menu hari kedua kami...
SUP TULANG KORBAN
lama juga tulang lembu korban tu terperap kat dlm esbok....
maklumler nak masak tulang ni kene rebus dulu so cariklah hari yg betul2 sesuai..kalau hari keje mmg sy maleh nak buat...maka jadilah hindangan utk tengahari kami ada juga lauk sampingan tapi sy tak snap sori..hihihi
jom layan gambo jer...resepi xde..semua org tau masak sup kan???


BUBUR CHA CHA
Sambil2 masak tuk hidangan tengahri sy buat juga bubur cha cha ni,
konon2 utk minum petang..
tapi tak sempat petang ktorg wat dessert tghari pulak..
dah siap masak takkan nak tgok jer..hihihi


OKLAH...SELAMAT BERHUJUNG MINGGU
JUMPA LAGI NEXT WEEK
HARI NI NAK PI CARIK BARANG SEKOLAH ALEYA & AMIRAH
BUKAN MAIN EKSAITED DIAORANG NAK PEGI..
ALEYA SIAP CAKAP MCM NI PAGI TADI
"IBU PUKUL 12 EYA SIAP OK?" 
(sebab sy ckp sy balik kul 1)

TATA TITI TUTU

6 ulasan:

mama aini berkata...

selamat bershopping !!..senangkan beli brg persekolahan ank awal2..ari ni mama tak tgk pic...he2x..takut terliur..

Cheqno berkata...

tahun ni, anak yang bongsu(setakat nilah) dah habaq semua kelengkapan sekolah mesti 'Angry Birds' jangan mak dia 'angry' dah he..heee

Yan berkata...

i suka bubur cha cha..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- mmg mama...last year sy beli lambat byk xde saiz..so tahun ni awal2 dah ready..hihi tq

Sharifah Nadzarah berkata...

cheqno- anak sy plak tak kisah sgt tapi yg penting baru..maklumler baru nak darjah 1..

Sharifah Nadzarah berkata...

yan- kita pun suka...hihi tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...