Jom Ikut Saya

24 November, 2012

1st GIVEAWAY: CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN MUMMY AKMAR

ASSALAM

AHLAN WASAHLAN BIN NABIY


Salam ceria semua rakan2...OK hari ni..sy tak nak n3 masakan or ape2..just nak wat simple dimple n3 untuk join contest yang dianjurkan oleh MummyAkmar...dapat invite hari khamis lepas tapi hari ni baru sempat utk join...

OK..untuk Mummy Akmar...sebagai tanda persahabatan dialam maya..maka sy support mummy utk memiliki iPhone 5 Gadget Impian mummy tu..harap2 dgn penyertaan ini dpt membantu...

So pada sesape yg nak join boleh klik  
 syarat2 simple jer..tak susah pon..jom la kita support..mana tau ada rezeki..utk mummy & juga kita.

"Artikel ini penyertaan untuk 1st Giveaway Blog Qashmere Untuk Contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh Style Me Gorgeous By Qashmere dan Blog Qashmere"


iPHONE 5 impian

GOOD LUCK MUMMY AKMAR



3 ulasan:

Mummy Akmar berkata...

Terima kasih menyertai GA Mummy.

=)

Sharifah Nadzarah berkata...

Mummy Akmar- hehe..tq..support kawan..xde mslh..cuma xtaulah penuhi syarat2 x.

cheeze maz berkata...

Salam rakan blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...