Jom Ikut Saya

16 November, 2012

rezeki jangan ditolak....

ASSALAM

Hari kedua di tahun baru hijrah..moga dipermudahkan segala yg kita hijrahkan
ok..sy agak sibuk..minggu ni keje berselang seli dgn cuti..so byklah urusan yg tertunda termasuk n3 dlm blog..maaf boss sy ambil masa sikit utk kongsikan rezeki yg sy dpt di blog ini..(klu bos sy baca or tau sy ada bloglah)..ok jom tgok.
AIR CAROT OREN + HABATUSSAUDA + KAYU ARAK(SUGI) + BISKUT KURMA
Sy dapat jajan dari adik sy..dia pegi KL..then beli brg2 ni kat pemborong barangan dari arab katanya, TQ
RAMBUTAN
buah berambut ni..jiran seberang parit belakang rumah sy yg bagi..auntie india tu mmg selalu bagi klu ada musim buah..kdg2 ayam yg dia bela pun dia bagi sy..ayam kampung tau..hehehe tq auntie & uncle..
Haaa..inilah pokoknya..byk betul berbuah..merahhh jerrr...geram sy tgok
mmg tiap2 tahun buahnya banyak..


OKlah jumpa lagi next n3..insyaallah





3 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak tak perasan pulak ada rambutan kat belakang tu. Banyk dia bagi - geram kakak.

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKZAKIE- ADA KAK..MASA TU LOM MERAH LAGI..HEHEHE..MMG GERAM KAK..RASA NAK PANJAT JER POKOK TU...TQ KAK

qemaishak berkata...

alahai terliur tgk rambutan, raya haji ritu blk kampung rambutan baru berputik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...