Jom Ikut Saya

09 November, 2012

Menyambil .....

ASSALAM

OK..n3 sependek mungkin...
sy ada prezen utk aleya & amirah..coz sukses in exam
tapi hadiah biase2 jer..utk budak2...tapi sy rasa dia mesti suke...
so dah 2-3 hari pk camne nak bagi..@ dpt idea isi kotak buat sendiri...
pagi tadi google camne nak wat kotak then dah siap..MENYAMBIL..
buat keje & buat kotak..hehehe mlm ni nak kluar...ingat nak bagi sekali wat suprise sketlah... agak2 diaorg terkejut x ekk???...kdg2 diaorg mcm xde perasaan jer..ibu jer yg over..hahaha oklah jom tgok..
 WARNA WARNI..sy suke..sy suke...
Tadaaaaa..inilah hadiahnya...keychain jer..
tapi ana muslim punye..diaorg suke ana muslim so sy belilah..
tapi sy tak pilih lagi yg mana utk aleya yg mana utk amirah
agak u all leh pilihkan tak..
ok jumpa lagi insyaallah... 


9 ulasan:

munna berkata...

comel dan cute hadiah tu... mesti diaorg suka sangat

Sharifah Nadzarah berkata...

munna- hehehe..tq munna..saje suke2...

Kakzakie berkata...

Oklah tu mesti anak dara SN suka. Kalau anak kakak dari dulu sampai sekarang memang novel aje pilihan mereka. Sebab itu nampak tak banyak buku cerita kat rumah kakak. Buku belajar sikit je...

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKZAKIE- HEHE..ANAK DARA SY BACA KURANG SIKIT KAK..ADA GAK BUKU CITER..TAPI BACA SEPARUH2..HEHEHE..TQ KAK

Cho Zila berkata...

teringat dulu buat untuk majlis kawen adik.. punyaler semangat banyak pulaktu...

Hani Syahani berkata...

nicenye !!!

Sharifah Nadzarah berkata...

cho zila- mak aihh..byk tu nak buat..gigih2...tq dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

hani syahani- tq2

mama aini berkata...

cantik mesti anak2 suka tima adiah tu.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...