Jom Ikut Saya

12 November, 2012

XTVT pertama cuti sekolah...go to PSI... 10.11.12

ASSALAM

Salam isnin untuk rakan2 semua...

Mungkin ramai yang sedang bercuti..sebab..minggu ni keje berselang seli dgn cuti betul tak??..tapi sy tak apply pun cuti..apepun pada yang bercuti dgn family tu...selamat bercuti..& berhati2 dijalanraya yer..ok..berbalik pada citer n3 kali ni..sabtu lepas..10-11-12...cantik tak nombor tu hehe..sy  bawa anak2 pergi pustakaan...PSI ..dah lama sy tak kesana...so plan utk pergi haritu menjadi..alhamdulillah...balik keje terus sy bawan aleya & amirah ..aidil dok umah yer..dgn ayah..klu ikut kompem org pandang sy jer..nnti aidil dah besar baru leh bawa dia..actly..sy suka membaca..cuma sejak dah kahwin & ada anak2 hobi membaca tu agak kurang...skrg ingat nak continue semula..coz anak2 pun dah besar..so boleh sharing & caring..hehe..ok jom lah tgok gambo..
Aleya & amirah..
 Nama pun library..mestilah byk buku..haha..sy pun pening tgok buku2 ni..tak tau nak pilih yg mana
Tengah mencari..
 Dah dapat ...tengah baca ibu panggil..tu yg mcm terkejut..hehe
 mira biasalah byk main..tak dok diam..
 Sy baca yg ini..walaupun sesuai utk kanak2/remaja..
tapi bila sy baca ada pengisian didlmnya..cuma tak sempat habislah...
nak pinjam..sy takde kad ahli..nak buat gambo lak takde..lain kalilah jwbnya..
 Org sibuk baca..mira amik gambo plak..
 Ktorg duduk dlm castle tu tadi....
tgoklah tu..mcm xde tempat lain nak pilih buku utk pinjam..
tempat yg berkarpet kene buka kasut ye..masa ni dah nak ptg..so diaorg tengah pilih buku yg nak dipinjam
 EEE..beraninya gambo dgn singa...(ini sy yg suruh)
 KAD AHLI
Aleya dah lama ada..sejak umur 5 tahun
Amira baru daftar haritu...tak mahal RM 4 jer..
tapi ikut umur yer..lain2 harganya..kalau dewasa RM35 utk 3 tahun
OKlah itu lah citer sabtu lepas...nnti citer lagi ok...lepas ni
INSYAALLAH




5 ulasan:

4feet8 berkata...

dulu2, org kerja hari sabtu setengah hari. dulu2, mak ngan arwah abah selalu letak kami adik beradik kat library negara setengah hari. time mereka balik baru ambil kami..tak dapat imagine umur 8 tahun dah ditinggalkan gamble kat library negara. dulula.. sekarang dah tak berani sbb penculik byk..

Kakzakie berkata...

Lamaaa betul kakak tak pergi SN. Tengoklah kalau ada masa nak juga bawa bebudak ke sana.

Sharifah Nadzarah berkata...

4feet8- hehe dulu lain dik..skrg lain..dulu kecik bebas kesana sini..skrg mesti dlm pengawasan..bahaya dimana2 jer..
tq

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- hehehe sesekali jemputlah dtg yer...kikiki..tq kak..

mama sara nur berkata...

assalam Nadzarah
xtvt bagus musim cuti kan, akak selalu jg k libary dkt umah iaitu kat JJ ajar anak2 pinjam buku2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...