Jom Ikut Saya

17 Oktober, 2011

KUIH MUIH UNTUK MAJLIS ASMAULHUSNA

ASSALAM

SELAMAT TENGAHARI SEMUA
Berjumpa kita lagi hari ni..syukur kepadaNYA.

Mungkin ramai yg tengah menjamu selera tengahari begini termasuklah sy..kejap lagi akan mengisi perut yg dah berkeroncong ni..tapi sebelum tu sy ambil sikit masa untuk update n3.
OK last week sy ada bgtau yg mak sy suruh buatkan apam snow white utk majlis asmaulhusna btul tak? so inilah hasilnya..disamping tu sy sempat juga buat seloyang agar-agar kastad. 
OKlah jom tgok gambar

Selepas di asing2kan dalam pinggan
Apam snow white.... agar2 kastad... puding milo/coklat(kenalan bagi)
Apam ni sy buat 3 warna
MERAH
KUNING
HIJAU
AGAR-AGAR KASTARD
Untuk resepinya sy akan n3 kemudian ya...

OK HAPPY LUNCH HOUR

2 ulasan:

Kakzakie berkata...

Apam SN ikut warna traffic light ye. Banyak betul. Untunglah yg dapat makan...

Sharifah Nadzarah berkata...

KAKZAKIE- Yelah kak..sy pun tak perasan..hihihihi..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...