Jom Ikut Saya

18 Oktober, 2011

Sarapan saya pagi ni...

ASSALAM

Apa khabar semua...dah sarapan??.. 
mungkin ada yg dah ada yg belum ada yg tengah bersarapan mcm sy ni. sambil sarap sambil buat n3..boleh gitu?? boleh aje kalau dah bekerja...tapi tgok boss jugak la ehh...
OK. inilah sarapan sy hari ni..sy jarang n3 apa yg sy sarap tiap2 hari....biasanya sy makan roti 2 keping jer..sapu dgn jem..kadang2 sy beli mee or kuih2 kat gerai tepi jalan..kadang2 minum air jer...tgok mood kalau lapar makan lah..so mcm hari ni mmg laporrrr..huhuhu  ok lah sy tengah makan ni...jumpa next n3 ye..

roti bakar..kentang goreng..sosej..nugget
hari2 sy goreng ni semua utk aleya bawak bekal ke sekolah so hari ni sy goreng lebih la sket.

8 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kalau kakak macam tu boleh jadi lunch SN. pagi tadi kakak makan biskut jacob je...

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- alamak!! ye ke kak... pagi tadi sy mmg lapor gile kak coz mlm semlm tak makan ape2..sy pun rasa mcm byk jer sy makan tadi kikiki..(tapikan sy mmg suka makan).tq kak

munna berkata...

hari ni sarapan dgn maggi goreng ..request oleh Meya tapi abah dia yg masak

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Best... sy suka sarapan yg ringkas macam tu.

miloais berkata...

iols suka sarapan sebegini
ringkas - menyelerakan...

Sharifah Nadzarah berkata...

munna- wah bestnyer ada chef...

Sharifah Nadzarah berkata...

ct noarizah aris - sy pun..tq3

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais - samalah kita..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...