Jom Ikut Saya

19 Oktober, 2011

SIAKAP SWEET & SOUR...bersama taugeh

ASSALAM
SELAMAT PETANG..

Hari ni lewat betul sy buat n3 yek..
maaflah hari ni sy bz dgn job2 dari client baru so kene tumpukan perhatian sket..
tapi sesekali BW jugak..hihihi
OK..n3 kali ni cerita pasal menu dinner sy sefamily semalam
baca tajuk pun dah tau kan
semalam adalah terajin pulak..
biasenya kalau masak2 cam gini weekend baru sy buat
tapi lambat la nak tunggu takut ikan tu tak sedap plak lelama kat esbok..
xpe nnti weekend kalau nak makan beli lagi...hihihi
oklah jom cuci mata..
lauk camni semua org taukan resepinya..
ntah2 lebih sedap lagi dari sy buat




 Tengok sayur ni..
teringat kat aidil suka btul dgn tauhu.

14 ulasan:

miloais berkata...

waduhhhhhhhh!~ sedapnya siakap sweetsour
iols memang suka...

Sue @ Nenie berkata...

Salam....Sedapppppnya siakap....mamang sesuai makan ngan tauge tu...rangup2....

Jendela Hati berkata...

wah bestnye... anak sy emang suka sesangat taugeh, kalu dia tgk pic taugeh mesti dia nak hehe

Amie berkata...

semuanya menu yang mengancam... ikan siakap tu sampai ke tulangnya sekali nak isap2... taugeh tu pun my feveret gak!

Along Maklong berkata...

wow..!! siakap siap berhias macam nak jamu pengantin.. hehe.. sayur tauge tu sama dengan menu maklong semalam..

azian berkata...

weeeewitttttt....
siakapppppp....sedappppp.....taugehhh????/alamakkkkk...percaya tak?kami tak pernah masak taugeh...huhuhu...takde org mkn nnt sharifah....

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- ok klu camtu kene buat!!!tq

Sharifah Nadzarah berkata...

sue@nenie- alhamdulillah..tq..sy suka taugeh...

Sharifah Nadzarah berkata...

jendela hati- oh ye ker..samalah kita..tapi anak2 cuma makan tauhu jer...tq

Sharifah Nadzarah berkata...

amie- wah!! suke3...tq amie

Sharifah Nadzarah berkata...

along maklong- sesekali maklong..lagipun klu togel jer..x cun plak...hihi..taugeh sama?..kebetulan selera sama agaknya yek..tq

Sharifah Nadzarah berkata...

azian- awak punya siakap pon mengancam yan...
taugeh tu cuba2lah..tapi kalau makan soto ada taugeh jugakkan??hihi tq

azian berkata...

hahahah...taugeh kl mkn dgn soto buat perhiasan jek laa budak2 nih...heheheh

Sharifah Nadzarah berkata...

azian- budak2 mmg yan..mak & bapak budak camne plak..ekekeke..
yan..resepi coklat muffin ada tak?..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...