Jom Ikut Saya

04 Oktober, 2011

jemputan kawin...

ASSALAM...

N3 petang hari...2 minggu lepas (amboi lamanya) sy ada gi jemputan kawin adik member satu ofis sy...tapi gambo masa hari langsungnya sy tak snap..segan...tapi malam sebelumnya sy dtg..konon rewang ler..lagipun sy memang nak anta banner yg ditempah...tapi sampai2 jer dah xde ape nak buek..so makan je lah....tapi sy ada amik gambo budak duaorg ni kat pelamin..huhuhu...
(apsal byk sgt tapi ekk?? kalau amik PMR ni kompemm....)


Budak2 yg akan khatam esoknya tengah berlatih
pelamin
Ini beg yg sy dapat..besarrr tau..
Isi dalam beg
kain pelikat, kain batik, yassin, sumi, cawan, gula2, bunga telur, kuih siput & duit raya tuk anak2 sy.
byk kan?..
ekceli ni utk sedara mare.. kwn sy ckp
tapi dia selitkan sy sekali dlm list sedare mare dia tu...
sebab..sy selalu temankan dia beli barang2 tuk wat preparation wedding adik dia tu...huhu terharu..
ehhh!! gambo budak ni lagi..heheheehh

8 ulasan:

jelah berkata...

tun punyer blog ble nk kawen...he3..

MaMa AiNi berkata...

sharifah..he2x..bestnya kalau tersenarai dlm list sedara mara...mesti byk dpt cenderahati..mama pun suka ke majlis begini...

ikatankasihku berkata...

pelamin simple yg menarik

azian berkata...

hehheheh...budak2 tu alahaiiiiii....

Sharifah Nadzarah berkata...

jelah- tn punye blog dah anak 3 dah...

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- hihihi rezeki mama...sy pun suka..

Sharifah Nadzarah berkata...

ikatankasihku- ye la kan..simple jer...

Sharifah Nadzarah berkata...

azian- hihihi..diaorg mesti nak bergambo..lelebih lagi amira...aleya ada segan sikit...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...