Jom Ikut Saya

25 Oktober, 2011

tengok tu...

ASSALAM

Kepada semua rakan2..semoga u alls sihat..
hari ni sy tak berapa sihat..tiba2 selsema & sakit tekak melanda sejak semalam..so nak update blog pun mcm takde mood..hari sy gagahkan jugak utk menyelitkan 1 n3 yg agak ringkas...utk tatapan u alls...semoga terhibur dgn gelagat anak sy ni ya.
ok jumpa lagi.

kejadian ketika sy sedang melipat kain/baju sabtu lepas..
tiba2 terpandang aidil dah ada dlm bakul baju ni...
dia masuk sendiri sebab kakak2nya berada dibilik.

16 ulasan:

MaMa AiNi berkata...

sharifah..semuga cepat sembuh..sukanya aidil main dlm bakul..he2x..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- tq mama..tak tahan rasanya ni..susah nak bernafas..hidung tersumbat..

ilahjy berkata...

comellllnyaaa sibujang sorg ni.pandai dia main2...mcm anak2 kak dulu2 dpt bakul baju habisss semua dia kiraiii hehehe

cik cek berkata...

Semuga cepat sembuh....sikecik tu nak tlg mama dia bekemas...pandainya...:D

miloais berkata...

comel nya diaaa!~

budak2 memang suka main dalam bakul kan???
my kids dulu... macam tu lah...
kalo iols lipat kain-baju - konpem ada yg duduk dalam tu!
ekekekekek

munna berkata...

gelagat anak2 ni kadang2 buat kita ketawa sendiri....

nik rosmawati berkata...

alahai...comel jea dia :)

Faz Abas berkata...

seronok tengok perangai anak2 kecil, buat apa sahaja nampak comel :)

jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

azian berkata...

sharifah...
anak kita pun suka laa duduk dlm bakul...apesal ek....pastu kl lipat kain kan...iskkk...boring laaaa....mesti nak tunggu dia tdo dulu, tak pun lipat kain kat dlm bilik pastu kunci, jgn bg dia masuk...heheh

Sharifah Nadzarah berkata...

kak ilahjy- ye lah kak budak kecik mmg camtu agaknya ekk..hihihi tapi sronok tgok..tq kak

Sharifah Nadzarah berkata...

cik cek- tq..emm tlg kemas baju hihihi

Sharifah Nadzarah berkata...

miloais- btul3....ltg kirai kain sekali..hihi tq

Sharifah Nadzarah berkata...

munna- btul munna..kdg2 bila teringat tersenyum sorang2 kan? tq

Sharifah Nadzarah berkata...

nik rosmawati- tq nik..hihi

Sharifah Nadzarah berkata...

faz abas- hehe btul3 tq..nnti sy dtg ok

Sharifah Nadzarah berkata...

azian- tu lah pasal..sama lah kita kene tdokan dia baru leh lipat..nnti apa yg dah lipat dikirainya pulak..saje dengki ibu dia..hihi tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...