Jom Ikut Saya

06 Oktober, 2011

"BURUNG MARAH" ke "MARAH BURUNG"?????

ASSALAM

Harap u alls sihat2 je hari ni...
dah nak tengahari baru sy dapat buat n3..sedeykan...
OK kalau baca tajuk ada 2 perkataan yg berbeza maknanya..itulah dia kalau sibuk nak translate ke melayu..tapi kalau tegok gambo mesti dah taukan?..sekarang mmg tengah hot dgn "ANGRY BIRD" ni..memula tu sy pun tak tau apekebenda yg budak2..adik sy & anak sy sebut tu..kartun ker...citer ker..pastu bila dah tgok gambo2nya  mcm cute plak walaupun angry huhuhu..so bila dah bermusim so sy pun kenelah melayan kerenah  2 org anak sy tu sib baik aidil lom reti nak mintak2..tapi aidil dapat gak sepasang baju tapi sy tak snap lak gambonya...ok jom tgok penangan burung2 ni...yg membuatkan bajet mak bapak leh lari  walaupun ada yg murah..ada yg mahal tapi kalau dah 2 org kenelah beli 2 set...hukhukhuk..
t-shirt...& coin purse
pen & pemadam
buku nota
zipper bag

tapikan comel gak benda2 ni leh wat koleksi...
sy pun berangan nak t shirt burung ni jugak kikiki

4 ulasan:

fuad ansari berkata...

kalau ini macam, jgn katakan burung, poket mak ayah pun leh naik marah.. (",)

Sharifah Nadzarah berkata...

fuad ansari- hihihi..stuju betul3..
tq dtg

MaMa AiNi berkata...

sharifah..ha2x..sharifah minat t`shirt angry bird ya...

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- boleh la mama..wat pakai basahan kat rumah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...