Jom Ikut Saya

15 Oktober, 2011

Apam Ohhh Apam...

ASSALAM

Wah nampaknya hari sabtu ni byk plak n3 sy yek..(ala 2 je)
bukan ape semalam sy cuti half day sebab aidil demam so arini kira balas dendam ler...hihihi...
OK.. n3 ni kira fresh la jugak coz baru semalam berlalu...
disebabkan sy cuti.. so mesti lah ada sesuatu yg akan sy buat..
APAM SNOW WHITE
maka terjadiklah apam ni...sy suka sgt dgn apam ni sedap & laju je tekak ni menelan..
anak2 & cik hb pun suka so sy pun suka la buat selalu
dah byk kali sy buat cuma kdg2 tak snap gambo so xde la n3...
sy buat ni utk minum ptg semlm plus utk makan mlm sekali huhuhu.
tapi sy ada goreng MEE HUN SUKAHATI
(mood malas nak masak lauk + nasik)
oklah jom tgok gambo

yang ni blom ada kelapa
tapi makan xde kelapa pun sedappp..
posing
posing lagi
ok kalau nak resepi apam ni klik kat sini ye..
MEE HUN GORENG SUKAHATI

Inilah mee hun sukahati tu...
kenape namanya SUKAHATI? 
sebab sy goreng dalam keadaan SUKA & HEPI
so kalau sesape yg tengah hot or marah2 bila goreng mee ni mesti kena SUKAHATI kalau tak SUKAHATI tak jadik..kikikiki

OKlah melalut kemane2 je sy ni...
cukup lah utk hari ni..
balik keje ni mak suh buat APAM SNOW WHITE lagi 
utk majlis ASMAULHUSNA malam ni...
so kene bersedia fizikal & mental (coz nak layan kerenah anak2)

JUMPA LAGI NEXT WEEK

10 ulasan:

izahdaut berkata...

a ahhh canner leh sama tu.. hahaha..
saya pun suke apam niii. mmg sedap. lembut n rasa pun sedap.

Sharifah Nadzarah berkata...

izahdaut- kebetulan izah...tapi xpekan...tajuk sama apamnya lain hihihi..tq izah..

MaMa AiNi berkata...

sedapnya...nak sikit !!..

Sharifah Nadzarah berkata...

mama aini- boleh mama..klu dekat sy bagi...

cik pulau berkata...

wahhh.. apam..
lama x makan neh..
huhu

noorsafone berkata...

Memang sedap apam ni kan Nad...mama selalu buat..

IXORAROXI berkata...

nampak gebu, cantik, tengok pun tau mesti sedap tu

Sharifah Nadzarah berkata...

cik pulau- klu camtu kene buat ni. hihi tq

Sharifah Nadzarah berkata...

mama noorsafone - ye lah mama sedap & senangkan?..tq mama dtg

Sharifah Nadzarah berkata...

ixoraroxi- mmg sedap bukan nak puji sendiri tapi puji tuanpunya resepi yg sedap ni..try la ye..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...