Jom Ikut Saya

12 Oktober, 2011

waffle...testing 1..2..3...

ASSALAM

N3 last utk hari ini...

WAFFLE!!!!

Dipendekkan citer..sy pun mencubalah waffle maker yg baru dapat tu
jeng..jeng..jeng...
Ini shj yg dapat sy snapkan
yg lain dah kene ngap walaupun hitam
TOLONG JANGAN KETAWA OK
Inilah waffle yg pertama sekali sy masak
maklumlah 1st time...so ikut arahan
jap agi bukak amik kau..gelap dah mcm wat waffle coklat jek.
takpe2...sy ibu baru belajar...lain kali akan  buat lagi
sampai jadik.
sy pun x brape nak sure la..guna waffle maker tu 
nak kene tanye SIFU azian ni
hallo..hallo..hallo yan!!...
help me!!
Ini model waffle ye..
kene paksa bergambo nampak sgt action

7 ulasan:

Dinas Aldi berkata...

Romantiknya waffle tu, love shape lagi, hehe. Janji rajin buat & jadik, gelap sikit pun takpa, first try maa :)

azian berkata...

heheheheh...ok laa tu..cuma gelap sikit...tak pe...mesti ranguppppp...cuba lagikkkk...heheh

Kakzakie berkata...

Dah Yan kata cuba lagi lama-lama oklah tu. Bila dah ok boleh jemput kakak rasa ye:)

Sharifah Nadzarah berkata...

dinas aldi- tq atas semangat..hihi

Sharifah Nadzarah berkata...

azian- ok SIFU..tq3

Sharifah Nadzarah berkata...

kakzakie- ok kak..pasti akan cuba lagi..hihi

MaMa AiNi berkata...

sedapnya waffle tu..he2x..cantik & comil model waffle tu kan !!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...